DISTRIBUIȚI

Athletic Bilbao e neînvinsă în acest sezon, performanță cu care se mai pot lăuda doar granzii Real și Barcelona. Cu toate acestea, bascii sunt doar pe locul 12 în clasament, cu 6 puncte acumulate.

5 EGALURI ÎN ULTIMELE ȘASE MECIURI JUCATE ÎMPREUNĂ
Asta și pentru că Bilbao are un meci mai puțin, dar și pentru că trei din cele patru meciuri jucate s-au încheiat remiză. Villarreal a început mai ezitant sezonul, dar în ultimele trei meciuri este și ea neînvinsă, în La Liga și în Europa League. În plus, bascii nu au fost niciodată în dezavantaj în acest sezon!

Totuși, cele două formații au cinci remize în ultimele șase meciuri jucate împreună!

VILLARREAL, FĂRĂ SUCCES ÎN ULTIMELE 6 MECIURI LA BILBAO
În ceea ce privește statistica ultimelor dueluri directe, „Submarinul galben” nu are prea multe motive de optimism. Formația din Castellon nu a câștigat la Bilbao din sezonul 2010/2011, iar de atunci a mai vizitat de șase ori San Mames sau Nuevo San Mames, cu următorul bilanț: trei înrângeri, trei remize și patru meciuri din 6 fără gol marcat.

În sezonul trecut, Villarreal a scos o remiză, 1-1, în Țara Bascilor, dar a pierdut acasă cu 1-3, în retur.

Dacă Aduriz a marcat în meciul jucat anul trecut la Bilbao, acum nu va putea să repete isprava, întrucât veteranul atacant e accidentat și nu va putea fi în lotul lui Berizzo, la fel ca Lekue. În schimb, Athletic se poate baza din nou pe Mikel Balenziaga, revenitdupă o lună de absență. Dincolo, Javi Calleja nu poate conta pe Javi Fuego, Bruno și Caseres.

Pronostic : Sub 2.5 goluri – cotă 1,80

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLeganes – FC Barcelona , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorChindia Târgoviște – CFR Cluj , miercuri 26 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns