DISTRIBUIȚI

In lipsa unor meciuri din campionatele puternice m-am aplecat din nou spre ligile inferioare din Germania, acolo unde avem Augsburg II – Bayern Munchen II, duel ce va incepe de la ora 15:00.

Augsburg II nu a fost o echipa care sa iasa mult in evidenta, de cele mai multe ori rezultatele conevanagile au venit in urma meciurilor pe care le-a avut contra unor echipe de mana a doua din Regionalliga Bayern, acolo unde se afla pe locul 9, cu 11 puncte. Adepta a jocurilor deschise, din noua runde si-a adus aportul pe tabela in opt dintre ele, singurul meci pierdut in care n-a inscris a venit in runda a doua. De astfel, in ultimele doua etape a pierdut de fiecare data, 1-3 contra celor de la Burghausen, dupa un meci pe care l-a disputat acasa, iar la finalul saptamanii trecute s-a vazut vizibil deranjata de faptul ca s-a pus presiune mare asupra ei, Eichstatt fiind echipa care a revenit pe tabela si de la 2-0 pentru Augsburg, s-a incheiat 2-3.

Bayern II a fost mereu echipa care a dominat aceasta liga, beneficiind si de o baza de selectie importanta, uneori vin jucatori de la prima echipa care fac parte din lot si asta se vede pe tabela. Lider neinvins pana in acest moment, aceasta a reusit in runda anterioara sa piarda primele puncte puse la bataie, dupa ce a terminat 2-2 disputa contra celor de la Aschaffenburg, meci decis de cartonasul rosu pe care tanarul fundas Resul Turkkalesi l-a primit si in urma caruia adversarii au inscris golul egalizator. Cu toate astea, in deplasare a jucat mai multe meciuri, din cinci asemenea dueluri n-a avut adversar pe masura ei si a strans maxim de puncte, de aici si media de cel putin trei goluri inscrise in fiecare dintre partide.

Asa cum o arata si clasamentul sunt echipe care au aspiratii diferite, daca Augsburg II este multumita si cu un rezultat modest, nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre Bayern II, care mereu a tras sa castige si asta a facut-o si in returul campionatului trecut. Totusi, ambele sunt echipe care nu dau inapoi atunci cand este vorba de un joc ofensiv, acesta este si motivul pentru care merg pe varianta a cel putin trei modificari de scor, evident, cu goluri venite din partea ambelor echipe.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,43

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentHeimstetten – Schweinfurt , sâmbătă 8 septembrie 2018
Articolul următorEnergeticianul – Petrolul Ploiesti , sâmbătă 8 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns