DISTRIBUIȚI

ACS Poli nu se regăsește nici sub comanda lui Ștefan Nanu, venit la Timișoara după plecarea lui Ionel Ganea, înainte de etapa a 4-a.

Nanu are patru meciuri pe banca lui ACS Poli, dar a pierdut toate jocurile: 0-3 cu UTA, 0-1 la Clinceni, 1-2 cu Snagov (Liga 2) și 1-2 la UTA (Cupa României).

În ciuda eșecurilor, ”alb-violeții” s-au descurcat decent în primele reprize din ultimele două meciuri: au condus cu 1-0 în jocurile cu UTA (Cupă), respectiv Snagov (campionat) dar au cedat în partea secundă.

Sâmbătă, 22 septembrie, timișorenii joacă, de la ora 11:00, în etapa a 8-a a Ligii 2, la CS Balotești.

DRĂGHICI, SPERANȚA TIMIȘORENILOR
ACS Poli speră să obțină o victorie care să-i readucă moralul și să urce pe o poziție mai bună în clasament. Timișorenii sunt pe poziția a 18-a, cu doar patru puncte.

Bănățenii par afectați de incertitudinea financiară – rezultatele la care se aștepta publicul nu vin, deși lotul este plin cu jucători care anul trecut evoluau pentru ACS Poli în Liga 1: portarii Curileac și Smaranda, fundașii Haruț, Bocșan sau Melinte, mijlocașii Bîrnoi și Velcotă ori atacantul Drăghici.

Acesta din urmă este cel care în care timișorenii așteaptă să decidă jocurile: până acum, vârful de 33 de ani a reușit să marcheze de cinci ori în prezentul sezon de Liga 1 și Cupa României.

MAI LETALI ÎN DEPLASARE
Se pare că deplasările îi ajută pe ”alb-violeți” să ajungă mai ușor la poartă: șase goluri au marcat în cele patru deplasări din Liga 2.

Dincolo, CS Balotești nu are decât două puncte, fiind pe ultimul loc în clasament. Ilfovenii au fost eliminați și în Cupa României, pierzând cu 3-2 la Turnu Măgurele (Liga a 3-a).

În ultima rundă, cu noul antrenor, Ștefan Nofitovici, pe bancă, Baloteștiul a pierdut la Ripensia Timișoara cu 2-1, încasând al doilea gol în ultimul minut.

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1,45

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAerostar Bacău – FC Argeș , sâmbătă 22 septembrie 2018
Articolul următorFulham – Watford , sambata 22 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns