DISTRIBUIȚI

În această seară , de la ora 21:45 în sala Palau Blaugrana din Barcelona , catalanii se vor duela în runda a 13 a din EuroLIga de baschet cu Olympiacos .

Istoricul întânlirilor directe :

Cele două formați s-au întânlit de 17 de ori , zece dueluri fiind câștigate de spanioli iar șapte de greci . În ultimele cinci dueluri directe , Barcelona s-a impus de trei ori iar Olympiacos de două ori . Ultimul duel dintre cele două echipe a avut loc pe 15 martie 2018 , când Barcelona s-a impus cu 90-63 în deplasare pe Peace and Friendship din Grecia .

Barcelona – Olympiacos, statistici

Barcelona ocupă poziția a opta în clasament cu șase victorii și șase înfrângeri , de cealaltă parte , Olympiacos se află pe locul cinci cu șapte victori și cinci înfrângeri .

Barcelona a pierdut ultimele trei partide din EuroLigă , 65-84 cu Fenerbahçe pe propia arenă , 67-64 în deplasare cu Budućnost și tot în deplasare catalani au fost învinsi cu 92-65 de către Real Madrid .

În precedentele trei dispute din EuroLigă , Olympiacos a învins pe propia arenă 92-70 pe Budućnost a pierdut în deplasare 83-75 cu Žalgiris iar pe propia arenă în ultimul meci a trecut cu Anadolu Efes , 88-81 .

Pronostic : sub 159,5 puncte – cotă 1,55

Lasă un răspuns