DISTRIBUIȚI

Marți 13 noiembrie 2018 , de la ora 21:45 , pe \Oakwell Stadium (Barnsley, South Yorkshire), va avea loc întânlirea dintre Barnsley și Bradford , meci contând pentru etapa a treia din Trofeul LDV Vans .

Barnsley FC este ca și calificată în turul secund al EFL Trophy. A câștigat primele două meciuri din grupa F și poate sta liniștită – numai o înfrângere în timp regulamentar, cu Bradford City, i-ar putea da planurile peste cap. Dată fiind diferența de valoare dintre cele două echipe, e greu de crezut că nu vor fi respectate calculele hârtiei.

Barnsley se bate la promovarea în Championship și are șanse importante. În momentul de față ocupă locul 4, dar are un meci în minus față de Peterborough și Portsmouth. Pe terenul lui Bradford a jucat în etapa a 2-a și s-a impus fără probleme, cu 2-0.

Jucătorii pregătiți de Daniel Stendel au o serie de patru victorii în toate competițiile. Cea mai clară au obținut-o sâmbătă, în primul tur al Cupei Angliei. Barnsley a trecut cu 4-0 de Notts County.

Bradford City se îndreaptă cu pași repezi spre retrogradarea în liga a 4-a. A suferit 13 înfrângeri în primele 17 etape și s-a îndepărtat la 7 puncte de ocupanta locului 20 (ultimul care asigură rămânerea în acest eșalon). Cu 12 goluri marcate și 31 primite, Bradford nu poate emite pretenții daca nu schimbă repede ceva. Prin urmare, este obligată să își îndrepte atenția exclusiv spre campionat.

Trupa lui Hopkin a dezamăgit crunt și sâmbătă, când a remizat în primul tur al Cupei Angliei cu o echipă din liga a 5-a. A făcut 1-1 cu Aldershot și se vede nevoită să reediteze duelul săptămâna viitoare. Este un motiv în plus să cred că nu va depăși prea curând seria neagră în care a intrat. Ultimul succes obținut de Bradford datează de pe 2 octombrie. De atunci a înregistrat 7 înfrângeri și un rezultat de egalitate.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 2,30
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBiel – SCL Tigers , marți 13 noiembrie 2018
Articolul următorSport la TV , marți 13 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns