DISTRIBUIȚI

Sambata, de la ora 16:30, „Allianz Arena” programeaza o disputa de la care avem foarte multe asteptari, Bayern Munchen – Bayern Leverkusen. In mod normal, ar trebui sa curga cu goluri.

Bayern Munchen a inceput sezonul in Bundesliga cu doua victorii destul de clare, 3-1, acasa, cu Hoffenheim, si 3-0, in deplasarea de la Stuttgart. Muller si Lewa au inscris in ambele partide, insa este interesant de vazut cum a reinceput sa joace international german. Sub comanda lui Kovac, Muller este, evident, la fel de implicat si determinat, insa acum avem parte din nou de aparitiile sale in fata portii adverse. Este mai penetrant decat a fost in ultimele doua stagiuni. Coman este singura absenta clara din tavara bavarezilor, in timp ce Hummels s-ar putea sa nu fie fortat dupa ce s-a lovit la nationala.

Bayer Leverkusen are un inceput in oglinda fata de cel al lui Bayern. Elevii lui Herrlich au pierdut primele doua dispute, 0-2 la Gladbach si 1-3, pe teren propriu, cu Wolfsburg. Bailey este deocamdata singurul marcator pentru Leverkusen in acest sezon. „Farmacistii” n-au jucat tocmai rau, si-au creat sanse de-a marca, insa a intervenit si mult ghinion. Cu siguranta se vor descurca mai bine in etapele ce vor urma. Baumgartlinger, S. Bender, Kirschbaum, Pohjanpalo si Retsos sunt accidentati, asa ca Leverkusen s-ar putea sa aiba in continuare ceva dificultati in aparare si-n fata acesteia.

In stagiunea precedenta, Bayern a castigat ambele partide din campionat cu acelasi scor, 3-1, si s-a mai impus si-n Cupa, 6-2, in deplasare. Pur si simplu, Leverkusen nu face fata pe plan defensiv atunci cand intalneste campioana Germaniei. La ce probleme intampina oaspetii si acum in acest compartiment, n-ar fi de mirare sa vedem iar multe reusite din partea bavarezilor. S-ar putea si oaspetii sa contribuie la spectacol, insa voi alege pariul pe care am mers si-n duelul cu Hoffenheim.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns