DISTRIBUIȚI

Real Madrid s-a reconciliat cu victoria, pentru prima dată în 2019, miercuri, în turul optimilor Cupei Regelui Spaniei. După 3-0 cu Leganes, „galacticii” au rezolvat în proporție covârșitoare soarta calificării în „sferturi”.

Acum, însă, pentru elevii lui Santiago Solari urmează revenirea în La Liga, acolo unde Los Blancos au pierdut cinci din șase puncte în ultimele două runde, 2-2 cu Villarreal și 0-2 cu Real Sociedad.

ALB-VERZII, DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE CINCI JOCURI

Pentru Real urmează deplasarea de la Sevilla, cu Betis, echipă care a ieșit din forma bună pe care a avut-o în finalul anului trecut. În ultimele cinci partide jucate, în toate competițiile, alb-verzii au doar o singură victorie, iar joi au remizat acasă, 0-0, cu Sociedad, în Cupă.

Ultimele două deplasări ale lui Real pe Benito Villamarin au adus „galacticilor” două victorii cu multe goluri marcate: 6-1, respectiv 5-3. În ultimele nouă întâlniri directe, Betis a câștigat un singur meci. E adevărat, acesta a fost în sezonul trecut, chiar pe Santiago Bernabeu.

SOLARI ÎNCĂ TREMURĂ PENTRU POSTUL SĂU

Iar Solari, chiar dacă a mai luat o gură de oxigen după victoria convingătoare din Cupa Regelui, cu Leganes, are în continuare emoții cu privire la rămânerea în funcția de antrenor a albilor. Argentinianul nu-și mai poate permite mulți pași greșiți, mai ales că Barcelona s-a distanțat la 10 puncte, după doar 18 etape, iar Atletico are și ea cinci lungimi în față.

Solari nu are misiune ușoară, însă. La meciul de la Sevilla, tehnicianul Realului are un lot destul de „subțire”, dat fiind numărul mare de absențe și de incertitudini. Lista indisponibililor cuprinde șapte nume, la care se adaugă semnele de întrebare care planează asupra recuperării lui Vinicius până la ora meciului cu Betis.

CEL PUȚIN ȘAPTE ABSENȚE IMPORTANTE ÎN LOTUL LUI REAL

Kroos, Asensio, Llorente, Bale, Courtois și Mariano sunt cei șase care se recuperează după accidentări, la care se adaugă și Lucas Vazquez, suspendat pentru acest duel. Dacă Vinicius nu va fi apt de joc până duminică, Solari are opt absențe importante în lotul cu care va aborda această partidă!

Quique Setien nu are atât de multe probleme de lot, având doar doi accidentați: Sidnei și Kaptoum, un fotbalist plecat la Cupa Asiei, Inui, și un jucător incert, Junior Firpo, chiar fotbalistul de care se spune că se interesează Real Madrid pentru un transfer.

BETIS, SINGURA CARE A ÎNVINS BARCELONA PE CAMP NOU

Betis rămâne cea mai imprevizibilă echipă din La Liga. Cu atât mai mult cu cât este singura formație care a reușit să câștige pe Camp Nou, în La Liga, în mai mult de doi ani! Andaluzii au învins liderul chiar la el acasă, în noiembrie, cu 4-3.

Pe Benito Villamarin Betis nu a pierdut în niciunul din ultimele opt meciuri jucate, în toate competițiile. De fapt, în întreg sezonul, alb-verzii au fost învinși doar de două ori acasă, de Levante și de Valladolid, ultima înfrângere datând din luna octombrie.

În ultimele șase jocuri de pe teren propriu, indiferent de competiție, elevii lui Quique Setien au primit un singur gol.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM

  • Nouă din ultimele 13 deplasări ale lui Real au fost favorabile pariului „ambele marchează”
  • Un singur meci fără gol primit a reușit Real Madrid în ultimele 13 etape din La Liga
  • Real Madrid are mai multe goluri încasate în acest sezon (23), decât Betis (21).
  • Lo Celso (4 goluri) este golgheterul lui Betis în campionat, dar Antonio Sanabria a marcat în ultimele două meciuri din La Liga

Pronostic : ambele marchează & peste 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns