DISTRIBUIȚI

Lucrurile încep să se complice pentru Bologna, care are un început de sezon mult sub aşteptări. După ce a pierdut, previzibil, şi pe terenul liderului Juventus (0-2), echipa lui Pippo Inzaghi rămâne pe primul loc retrogradabil, de care încearcă să scape în acest weekend.

CIFRE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN ULTIMA PERIOADĂ
Duminica trecută, Bologna a obţinut primul succes stagional, 2-0 cu AS Roma, dar nu a ieşit încă din criză. Una profundă şi care se prelungeşte, lucru dovedit de statistici.

Astfel, formaţia rossoblu a pierdut 8 din ultimele 10 meciuri de campionat, iar în 6 din precedentele 7 partide din Serie A nu a reuşit să marcheze.

FRIULANII AU DOMINAT „DIRECTELE” ÎN ULTIMII ANI
În ciuda înfrângerii de acasă cu Lazio (1-2), Udinese merge pe Stadio Dall’Ara cu o stare de spirit mai bună şi de pe un loc călduţ în clasament (11). Mai mult decât atât, are de partea sa tradiţia recentă a duelurilor cu Bologna.

Deşi, la general, scorul meciurilor directe în Serie A este echilibrat (25-23 pentru Bologna), friulanii au dominat în ultimii ani, impunându-se de cinci ori în precedentele şapte întâlniri. Inclusiv în cele două din sezonul trecut.

De remarcat că ultimul egal dintre cele două echipe s-a înregistrat în urmă cu 5 ani. A fost 1-1 la Udine, pe 15 septembrie 2013.

Pronostic : X2 și peste 1,5 goluri – cotă 2,10

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSassuolo – AC Milan , duminică 30 septembrie 2018
Articolul următorChievo – Torino , duminică 30 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns