DISTRIBUIȚI

Marti seara, de la ora 21:45, Bromley primeste vizita celor de la Braintree, in runda cu numarul 18 din Vanarama National League, prima non-liga din fotbalul inferior englez.

Inca favorita, dar cu o cota in crestere, Bromley are o misiune destul de grea, vazandu-se nevoita sa incerce sa demonstreze ca esecul de la finalul saptamanii trecute a fost o simpla intamplare. Aceasta a marcat la Boreham Wood, insa, a fost insuficient pentru a obtine toate punctele si a cedat cu 1-2. A fost prima infrangere dupa o serie foarte buna de patru etape aproape perfecte, care au adus-o pe locul 15, unde se poate “lauda” cu cele 20 de puncte acumulate, dar si cu un golaveraj negativ, -4.

Desi se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, ocupand penultimul loc, cu zece puncte, a reusit ca dupa o serie negative care a durat ceva timp, sa puna capat datorita victoriei obtinute la finalul etapei anterioare.  Reece Grant a fost omul care a adus succesul echipei sale, al doilea al sezonului, gratie golului venit pe finalul meciului contra lui Dover. Pare o echipa usor in degringolada cand joaca in deplasare, din opt astfel de intalniri, patru au fost infrangeri si una singura a reprezentat victoria.

Braintree a fost echipa care in ultimii opt ani si-a pus mereu la punct adversara, castigand in fata lui Bromley. In urma cu aproape doi ani, cand s-au intalnit ultima data, a fost 5-0, dar s-au schimbat lucruri intre timp. Pe de alta parte, Bromley a crescut in joc, in timp ce Braintree este intr-o continua scadere. Paradoxal, aflata la retrogradare, Braintree primeste greu goluri cand joaca pe teren strain, aproape unul in fiecare meci.

Pronostic : sub 1,5 goluri în prima repriză – cotă 1,44

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSolihull – Halifax , marți 30 octombrie 2018
Articolul următorAugsburg – Mainz , marți 30 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns