DISTRIBUIȚI

Bulgaria are nevoie de un rezultat bun în meciul care încheie faza grupelor de la Nations League. Elevii lui Petar Hubchev întâlnesc acasă codașa grupei, Slovenia, într-un duel care ar putea să îi aducă prima poziție.

SLOVENIA E CODAȘA GRUPEI
După 5 etape scurse până acum în Liga C, Grupa a 3-a, Norvegia și Bulgaria au câte 10 puncte. Slovenia este pe ultima poziție, cu doar două remize reușite în cele 5 meciuri jucate până acum – ambele puncte adunate în urma meciurilor de pe teren propriu.

În partida tur, disputată pe 6 septembrie la Ljubljana, Bulgaria s-a impus cu 2-1, grație „dublei” lui Bozhidar Kraev, mijlocaș de 21 de ani care evoluează în campionatul danez, la Midtjylland.

Vecinii noștri de peste Dunăre au un bilanț bun în ultima vreme acasă – 9 victorii și 2 eșecuri în 11 partide. De asemenea, avantajul moral este unul important înaintea meciului cu Slovenia, echipă pe care bulgarii au învins-o de fiecare dată în ultimele 3 dueluri directe.

EX-IUGOSLAVII AU CÂȘTIGAT O DATĂ ÎN ULTIMELE NOUĂ DEPLASĂRI
Slovenia a pierdut cele două partide jucate în deplasare, atât cu Norvegia (0-1), cât și în Cipru (1-2). În fapt, în ultimele 9 meciuri jucate afară, naționala lui Igor Benedejcic a câștigat o singură dată, surprinzător, pe terenul celor din Muntenegru (amical 0-2).

Dacă bulgarii au tot lotul valid pentru acest meci capital, iar Despotov se anunță principalul pericol, lucrurile stau diferit pentru sloveni. Oaspeții traversează o perioadă grea, de reorganizare, după ce Kevin Kampl și Valter Birsa s-au retras de la națională, iar portarul lui Atletico, Jan Oblak, nu va juca nici el în meciul de la Sofia.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,60

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCipru – Norvegia , luni 19 noiembrie 2018
Articolul următorDanemarca – Irlanda , luni 19 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns