DISTRIBUIȚI

Cu moralul la cote înalte după victoria dramamtică împotriva Romei, din etapa trecută, AC Milan merge în Sardinia pentru a-şi înfrunta una dintre victimele favorite.

În ultimii 20 de ani, Cagliari are doar două victorii în faţa rossonerilor. Mai mult decât atât, în întreaga istorie, gruparea sardă s-a impus în numai opt rânduri, în 72 de meciuri.

Totuși, fanii echipei lui Rolando Maran au motive să spere într-un rezultat favorabil. Cagliari vine după primul succes stagional,obținut în deplasare cu Atalanta (1-0), o formație care pierde foarte greu acasă și care a cochetat cu primele locuri în Serie A, în precedentele două sezoane.

În plus, antrenorul sarzilor nu are vreo problemă de lot. Ceea ce nu se poate spune despre Milan.

ROSSONERII AȘTEAPTĂ PRIMUL GOL AL LUI „PIPITA”
Cutrone poate că nu e titular cert, dar e un jucător decisiv pentru rossoneri, lucru confirmat de golul victoriei cu Roma, marcat în prelungirile partidei, la scurt timp după ce intrase pe teren.

Tânărul atacant s-a accidentat, însă, la naţionala U21 a Italiei, iar şansele sale de a fi pe teren duminică sunt minime. În aceste condiţii, suporterii echipei lui Gennaro Gattuso aşteaptă primul gol din partea lui Gonzalo Higuain, foarte bun runda trecută, când a fost responsabil cu assistul pentru 2-1.

“Toţi ne dorim ca Higuain să marcheze”, a spus un alt argentinian din lotul Milanului, Lucas Biglia. Şanse mari să se întâmple. Pentru că “Pipita” a marcat de şase ori în şapte meciuri contra lui Cagliari (una dintre victimele sale preferate) şi nu a pierdut în faţa sarzilor

Pronostic : victorie AC Milan – cotă 1,80

Lasă un răspuns