DISTRIBUIȚI

După un start de sezon neconvingător, Bologna dă semne că revine pe linia de plutire. Echipa pregătită de Pippo Inzaghi are două victorii în ultimele trei etape, iar seria pozitivă poate continua, pentru că urmează duelul de pe terenul lui Cagliari, adversar în faţa căruia tradiţia recentă îi este favorabilă.

ȘAPTE MECIURI FĂRĂ ÎNFRÂNGERE
Concret, Bologna nu a mai pierdut de şapte meciuri în faţa sarzilor. Au fost patru victorii obţinute de formaţia din Emilia Romagna şi trei egaluri. Datorită acestei serii pozitive, gruparea de pe Dall’Ara a preluat conducerea la “directe”: 18 succese, faţă de cele 17 ale lui Cagliari, iar alte 21 de partide s-au încheiat la egalitate.

Totuşi, echipa pregătită în prezent de Rolando Maran, a pierdut o singură dată în ultimele 10 meciuri de acasă cu Bologna, în Serie A. S-a întâmplat în octombrie 2013, când oaspeţii s-au impus cu 3-0. În condiţiile în care emilianii nu mai câştigă în deplasare din decembrie anul trecut (3-2 cu Chievo), sunt şanse mari ca sarzii să continue această serie pozitivă.

De remarcat că formaţia din Sardinia are trei remize consecutive acasă, iar patru la rând nu a mai înregistrat din septembrie 2005.

PROBLEME DE LOT LA AMBELE ECHIPE
Cei doi antrenori au mari bătăi de cap înaintea partidei de sâmbătă. Maran nu se va putea baza pe Ceppitelli, Lykogiannis şi Rafael, în timp ce Inzaghi are o listă de indisponibili cu nume mai sonore. Donsah, Helander, Palacio şi Poli nu vor juca la Cagliari.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1.66

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGirona – Eibar , sâmbătă 6 octombrie 2018
Articolul următorUdinese – Juventus , sâmbătă 6 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns