DISTRIBUIȚI

După ce a terminat anul trecut pe 5, după ce a luptat tot sezonul pentru un loc de Champions League, Villarreal se vede într-o ipostază inedită în acest debut de campionat: doar 1 punct după trei etape, penultima poziție în clasament.

Din fericire, întâlnește duminică, în deplasare, singura echipă din La Liga cu un start și mai prost: Leganes.

Ambele echipe au profitat de pauza competițională pentru a-și reveni din șocul debutului sub așteptări de sezon. Evident, ambele vor să profite și de acest meci pentru a părăsi subsolul clasamentului. Asta deși ambele au câte și trei jucători indisponibilipentru acest meci.

VILLARREAL, ELIMINATĂ DIN CUPA REGELUI DE LEGANES
Leganes nu poate conta pe Ezequiel Munoz, Szymanowski și Arnaiz, în timp ce „Submarinul galben” nu-i va putea folosi pe Bruno, Fuego și Caseres.

Villarreal a câștigat ultimele două întâlniri cu același scor: 2-1, dar ultima dată când a jucat în campionat pe terenul madrilenilor a pierdut: 1-3.

În plus, anul trecut a fost eliminată din Cupa Regelui chiar de Leganes, care a ajuns până în semifinalele competiției. Și mai multe motive pentru elevii lui Javi Calleja să-și ia revanța în fața echipei din Madrid

Pronostic : Pauză sau final X – cotă 1,63

Lasă un răspuns