DISTRIBUIȚI

Celta Vigo și Getafe încheie etapa cu numărul 7 din La Liga, luni, de la ora 22:00. Galicienii vin după două remize consecutive, cu Valladolid și cu Valencia, în timp ce „albaștrii” au ținut-o în șah în ultima etapă jucată pe Alaves, care putea să le egaleze, cu o victorie, pe Real și Barcelona.

DOUĂ ECHIPE INCONSTANTE ȘI IMPREVIZIBILE
Și în clasament, cele două formații sunt apropiate. Celta, pe 7, cu 9 puncte acumulate, iar Getafe pe 10, cu un punct mai puțin. Ambele sunt echipe imprevizbile, capabile atât să câștige cu Sevilla, în deplasare (Getafe), sau cu Atletico (Celta), dar și să piardă cu Girona (Celta), sau să fie ținute în șah acasă de Valladolid (Getafe).

Tocmai de aceea, meciul de la Vigo este unul deschis oricărui rezultat, așa cum o arată și istoricul partidelor dintre cele două combatante.

În ultimele cinci meciuri directe jucate, Getafe a acumulat două victorii, iar Celta, una, în timp ce restul de două partide au fost remize.

FĂRĂ ABSENȚE IMPORTANTE ÎN CELE DOUĂ LOTURI
Antrenorul lui Celta, Antonio Mohamed, avertizează tocmai asupra imprevizibilității unei echipe ca Getafe. *”Va fi un examen de răbdare pentru a-i deschide pe cei de la Getafe, la fel cum am pățit pe Mestalla. Sunt o echipă foarte ordonată și care stă bine fizic. Cel mai bine ne-am simți dacă nu i-am lăsa să ajungă prea mult la minge și să muncim pentru a o recupera imediat, dacă o pierdem”.

Din punct de vedere al indisponibililor, cei doi antrenori stau destul de bine. Mohamed îl are absent doar pe Sofiane Boufal, în timp ce Jose Bordalas nu se poate baza Maksimovic, Alejo și Robert Ibanez.

O victorie a oricărei echipe ar propulsa-o pe cea care o reușește în grupul formațiilor din zona cupelor europene

Pronostic : 1-3 goluri în prima repriză – cotă 1,53

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSampdoria – SPAL , luni 01 octombrie 2018
Articolul următorConcordia Chiajna – Dunărea Călărași , luni 01 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns