DISTRIBUIȚI

Celta Vigo și Valladolid au avut starturi opuse de sezon. Echipa din Galicia este pe locul 3, după patru runde, cu 7 puncte acumulate, în timp ce alb-violeții sunt doar pe penultimul loc, cu 2 puncte strânse.

Totuși, în ultima etapă ambele au fost învinse de adversarele lor: Celta, la Girona (2-3), iar Valladolid, acasă, cu Alaves (0-1). Cu atât mai crucial este acest meci pentru cei doi antrenori, care trebuie să redreseze corăbiile.

Trupa din Vigo pare favorită certă la acest meci, atât prin prisma valorii și a formei, cât și privind statistica ultimelor cinci întâlniri directe, din care a câștigat nu mai puțin de patru. Valladolid s-a impus o singură dată în aceste ultime dueluri, în urmă cu cinci ani.

ABSENȚĂ IMPORTANTĂ LA CELTA
Antonio Mohamed, antrenorul gazdelor, nu va putea alinia cel mai bun 11, însă, întrucât Cabral este suspendat. În funcție de soluția tactică aleasă de tehnicianul galicienilor, Junca, David Costas, Yokusly și Brais Mendez au opțiuni de titularizare în meciul cu Valladolid.

Celta încearcă să obțină iertarea fanilor pentru eșecul din ultima rundă și, în speranța că aceștia vor fi prezenți la meciul de sâmbătă, a stabilit prețuri de intrare mai accesibile decât de obicei: între 15 și 50 de euro.

VALLADOLID I-A PRELUNGIT CONTRACTUL ANTRENORULUI
Valladolid, la care, de curând, a devenit acționar majoritar Ronaldo Nazario, fostul mare atacant brazilian, tocmai i-a prelungit contractul antrenorului Sergio Gonzalez cu încă un sezon, până în 2020, în ciuda rezultatelor sub așteptări din startul sezonului.

Chiar dacă Valladolid nu a reușit să înscrie niciun gol și să câștige niciun meci în primele patru etape, este de remarcat că și singurele două înfrângeri au venit la scoruri minime: 0-1.

Pronostic : pauza sau final 1 – cota 1.50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSepsi – FC Voluntari , 21 septembrie 2018
Articolul următorEibar – Leganes , sâmbătă 22 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns