DISTRIBUIȚI

Ultima clasată din Serie A, Chievo, a schimbat antrenorul în această pauză de meciuri internaţionale. Fostul selecţioner al Italiei, Gian Piero Ventura, i-a luat locul lui Lorenzo D’Anna, demis după ce veronezii au pierdut în ultimele patru etape.

VENTURA VREA SĂ FACĂ UITATĂ RUŞINEA ISTORICĂ DE ANUL TRECUT
De numele noului tehnician al lui Chievo se leagă contraperformanţa squadrei azzurra, care a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia, pentru prima oară în 60 de ani.

În vârstă de 70 de ani, Ventura este convins că poate şterge ruşinea istorică de anul trecut, prin salvarea de la retrogradare a formaţiei de pe Bentegodi.

E o provocare dificilă, care îmi oferă adrenalină. Dar am entuziasmul unui copil„, a spus Ventura, la prezentarea oficială.

ATALANTA, ADVERSAR INCOMOD
Debutul lui Ventura nu putea fi mai dificil. Deşi la rândul său într-o criză prelungită (fără victorie din prima etapă, 0 goluri în ultimele trei meciuri), Atalanta e “bestia nera” a lui Chievo.

Bergamascii au pierdut o singură dată în precedentele întâlniri directe, iar din noiembrie 2006 nu au primit niciodată mai mult de un gol la Verona.

Nu există partide uşoare. Noi trebuie să fim atenţi la ei şi viceversa. Şi ei au nevoie de puncte, iar noi nu ne permitem să subevaluăm vreun adversar. Pentru noi, orice meci e o finală„, a concluzionat fundaşul gazdelor, Luca Rossettini.

Pronostic : X2 si peste 1,5 goluri – cotă 1.50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBologna – Torino , duminică 21 octombrie 2018
Articolul următorParma – Lazio , duminică 21 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns