DISTRIBUIȚI

În continuare cu punctaj negativ şi învinsă în ultimele şapte meciuri de campionat, Chievo pare să fi găsit adversarul perfect pentru a obţine prima victorie stagională.

BOLOGNA NU A MAI CÂŞTIGAT ÎN DEPLASARE DE ANUL TRECUT
Au trecut 15 meciuri şi aproape un an de când Bologna s-a impus ultima oară într-o partidă disputată în deplasare, în Serie A. Mai mult decât atât, în opt din ultimele zece partide disputate pe teren străin, emilianii nici nu au reuşit să marcheze.

Ironia face ca ultimul succes în deplasare să fi fost obţinut chiar contra lui Chievo, un 3-2, pe 22 decembrie 2017.

BILANŢ EGAL ÎN ULTIMELE 12 „DIRECTE”
Indiferent de situaţia din clasament, confruntările dintre Chievo şi Bologna nu au o favorită clară. Lucru confirmat de bilanţul ultimelor 12 întâlniri directe. Ambele formaţii au câte 4 victorii, iar alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate

CEL MAI SLAB ATAC ŞI CEA MAI SLABĂ APĂRARE
Imaginea sezonului dezastruos pe care îl are Chievo este golaverajul veronezilor după 11 etape. Doar 8 goluri marcate (cele mai puţine din Serie A) şi 28 primite (cele mai multe). Până în actuala stagiune, formaţia gialloblu nu primise niciodată mai mult de 21 de goluriîn primele 11 runde.

Pronostic : X2 pauză / X2 final – cotă 1,60

LIVE STREAM : Chievo – Bologna

WwW.Brfatu-Marian.Ro
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAS Roma – Sampdoria , duminică 11 noiembrie 2018
Articolul următorSassuolo – Lazio Roma , duminică 11 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns