DISTRIBUIȚI

Ultima clasată, cu minus un punct, Chievo are nevoie de victorie acasă cu Udinese pentru a trece pe plus în clasamentul din Serie A.

FĂRĂ VICTORIE ACASĂ ÎN ULTIMELE PATRU DUELURI DIRECTE
Veronezii au fost penalizaţi cu 3 puncte, pentru nereguli financiare în perioada 2014-2017, dar asta nu i-a împiedicat să obţină o remiză pe Olimpico, 2-2 cu AS Roma, după ce au fost conduşi la pauză la o diferenţă de două goluri.

Ba chiar puteau câştiga în Capitală, dacă Olsen nu avea o paradă providenţială la ultima fază, la şutul lui Giaccherini.

Cursa de recuperare a punctelor pierdute continuă împotriva unui adversar mereu incomod în ultimii ani. Chievo nu a câştigat cu Udinese în precedentele patru partidedisputate pe Bentegodi. De trei ori a fost egal, iar o dată s-au impus friulanii.

„Trebuie să ne salvăm cât mai repede posibil. Modul în care am reacţionat la Roma a fost extraordinar, sperăm să fie un punct de plecare pentru noi. Meciul cu Udinese e impostant, pentru că e concurentă directă. Jucăm acasă şi trebuie să începem să adunăm punctele de care avem nevoie”, a declarat Nicola Rigoni, mijlocaşul celor de la Chievo.

PRINCIPALUL ATU AL LUI UDINESE
Fără victorie în ultimele două etape, Udinese se bazează pe Rodrigo De Paul pentru a nu prelungi seria negativă. Argentinianul de 24 de ani e în cel mai bun moment al carierei: a marcat 3 goluri în primele patru etape. Adică 75% dintre reuşitele friulanilor. Recordul personal în Serie A este de 4 goluri, atins de fiecare dată în precedentele două stagiuni.

Pronostic : Chievo marchează până în minutul 80 – cotă 1,55

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLazio Roma – Genoa , duminică 23 septembrie 2018
Articolul următorBologna – AS Roma , duminică 23 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns