DISTRIBUIȚI

Liga Națiunilor UEFA a ajuns la etapa a 5-a și Bulgaria joacă în Cipru, vineri seară, de la ora 21:45. Bulgaria are 3 victorii în grupa a 3-a din seria C, fiind la egalitate de puncte cu Norvegia (câte 9). Cipru (locul 86 FIFA) mai speră doar la locul 3, chiar și cu o victorie.

Pentru bulgarii antrenați de Petar Hubchev a fost un an reușit, în care naționala alb-verde (locul 45 în ierarhia FIFA) a progresat mult din punct de vedere mental. Formația de la sud de Dunăre are doar 12 stranieri în lot, printre care și portarul Plamen Iliev (Astra Giurgiu), iar încrederea în rândul fotbaliștilor este la cote înalte. Bulgarii aveau 3 victorii din 3 meciuri înainte de deplasarea cu Norvegia, de la Oslo (0-1), care le-a stricat bilanțul impecabil în Liga Națiunilor. Cu toate acestea, o victorie la Nicosia ar reactiva șansele Bulgariei de a promova în seria B. Înainte de eșecul amintit mai sus, Bulgaria învinsese CIpru (2-1), Norvegia (1-0) și Slovenia (2-1), precum și naționala din Kazahstan, într-un amical disputat acasă (2-1).

GOLAVERAJ 23-3 ÎN FAVOAREA BULGARIEI
Putem spune că oaspeții pornesc favoriți, deși nimeni nu are deplasări ușoare în Cipru. Bulgaria a câștigat 9 din cele 10 dueluri istorice disputate contra ciprioților și niciodată nu am asistat la o remiză între cele două națiuni! În plus, alb-verzii au un golaveraj de 23-3 în fața rivalei de vineri și ar trebui să asistăm la un meci cu ritm bun în revanșa din Cipru. În tur, ciprioții au deschis scorul la Sofia prin Grigoris Kastanos, chiar înainte de pauză, dar golurile lui Despodov și Nedelev au întors soarta partidei și au adus toate punctele gazdelor.

CIPRU ARE O SINGURĂ VICTORIE ÎN ULTIMELE 11 PARTIDE
Conform ultimelor informații, e foarte posibil să vedem o formulă ofensivă a Ciprului, care va utiliza doi atacanți în căutarea unei victorii necesare: Cipru e pe ultimul loc în clasamentul formațiilor din seria C care ocupă locul 3 în grupele lor, capitol la care România e lider. Orice alt rezultat în afară de victorie pe teren propriu anulează Ciprului orice șanse de promovare. Gazdele vin după un 1-1 în Slovenia și au o singură victorie în ultimele 11 partide disputate.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,84

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSlovenia – Norvegia , vineri 16 noiembrie 2018
Articolul următorBrazilia – Uruguay , vineri 16 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns