DISTRIBUIȚI

Luni seara, de la ora 21:45, Norvegia joacă în Cipru, în ultima rundă din faza grupelor Ligii Națiunilor. Scandinavii au 3 victorii în grupa a 3-a din seria C, fiind la egalitate de puncte cu Bulgaria, câte 10. Cipru are nevoie mare de victorie deoarece în acest moment ocupă cea mai slabă poziție 3 dintre grupele cu 4 echipe.

CIPRIOȚII, O SINGURĂ VICTORIE ÎN ULTIMELE 12 MECIURI
Naționala Ciprului a jucat bine în partida de vineri seara cu Bulgaria, încheiată la egalitate, 1-1. Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 89 prin golul marcat de Nikolay Dimitrov, după ce Panagiotis Zacharoiu deschisese scorul în prima repriză.

Forma arătată de ciprioți nu este una dătătoare de speranțe: acestia au înregistrat o singură victorie în ultimele 12 meciuri jucate. Succesul a venit acasă împotriva Sloveniei (2-1), într-un meci care a contat chiar pentru Liga Națiunilor.

NORVEGIA LUPTĂ CU BULGARIA PENTRU PRIMUL LOC ÎN GRUPĂ
Pentru a spera la primul loc în grupă, norvegienii au nevoie luni seara de un rezultat cel puțin la fel de bun precum cel obținut de Bulgaria acasă în fața codașei Slovenia.

Bjørn Johnsen a fost cel care a menținut vii speranțele Norvegiei la ocuparea primului loc, prin golul egalizator marcat târziu în deplasarea din Slovenia (1-1). Din punct de vedere defensiv, naționala lui Lars Lagerback stă foarte bine: a primit doar două goluri în cele 5 meciuri jucate. În față, un rol important îl vor juca Tarik și Mohamed Elyounoussi, cu origin marocane, dar care au impresionat la AIK Stockholm, respectiv Southampton.

Pronostic : pauză sau final 2 – cotă 1,47

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlexander Zverev – Novak Djokovic , duminică 18 noiembrie 2018
Articolul următorBulgaria – Slovenia , luni 19 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns