DISTRIBUIȚI

Nicosia este locul de intalnire al echipelor nationale din Cipru si Slovenia, partida ce va avea loc duminica, incepand cu ora 21.45. Cele doua echipe fac parte din Divizia C, Grupa a 3-a. 

Aflata pe locul 87 in clasamentul FIFA, Cipru are ocazia sa ne aduca un profit important. Desi joaca acasa, o victorie a acesteia ne aduce de patru ori miza pariata, cel putin conform cotelor afisate de agentia de pariuri Unibet. Pe de alta parte, debutul cipriotilor in Liga Natiunilor a fost facut cu stangul, infruntarea din Norvegia aducand si primul esec. 0-2 a fost acel meci, drrpt pentru care s-a ajuns sa aiba sapte infrangeri in ultimele opt meciuri. Cu toate astea, Cipru pe teren propriu a aratat unitate, punandu-si deseori adversarii in dificultate. Astfel, in precedentele 24 de luni a pierdut o singura data, in fata Greciei, 1-2.

Slovenia este nationala mai bine clasata in ierahia mondiala (55), iar cota este una pe masura, in ciuda ultimului rezultat inregistrat. Avand postura de echipa gazda, in urma cu putine zile a suferit primul esec din cadrul Ligii Natiunilor, 1-2 contra Bulgariei. Se pare ca a devenit o obisnuinta sa primeasca cel putij doua goluri, asta s-a intamplat in trei din cele patru jocuri pe care anul 2018 le-a programat. Singurul meci in care s-a intamplat sa nu primeasca gol a fost succesul contra Muntenegrului, meci incheiat cu scorul de 2-0.

In anul 2013 Slovenia venea la Nicosia si termina en-fanfare, cu un succes. S-au schimbat lucrurile intrr timp, insa, mi-a placut disponibilitatea la efort a gazdelor, in special cand se joaca pe teren propriu si tind sa cred ca daca slovenii vizeaza o victorie, ei sunt nevoiti sa inscrie de cel putin doua ori pentru a o avea.

Pronostic : peste2,5 goluri – cotă 2,16

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLiechtenstein – Gibraltar , duminică 9 septembrie 2018
Articolul următorBulgaria – Norvegia , 9 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns