DISTRIBUIȚI

Primera División este prima ligă de fotbal din Argentina și este organizată de Federația Argentiniană de Fotbal. A fost fondată în 1893 în acest moment fiind 26 de echipe în prima divizie.

Campionatul argentinian de fotbal este considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice din lume.Echipe din Argentina au câștigat Copa Libertadores, Copa Sudamericana și defuncta Cupa Intercontinentală mai mult decât orice altă țară.

River Plate este cea mai de succes echipă din istoria Argentinei cu 36 de titluri câștigate.

The latest football information here. Now retrieving info from data source.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentClasament : Brazilia – Serie A
Articolul următorLIVE VIDEO : Swaziland – Tunisia , Preliminarii Cupa Africii pe Naţiuni (09.09.2018)
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns