DISTRIBUIȚI

Eredivisie (Pronunție în olandeză: /ˈeːrədiˌvizi/; „Divizia de Onoare”) este cel mai înalt eșalon profesionist de fotbal din Olanda. Liga a fost fondată în 1956, după doi ani de la începerea jucarii de fotbal profesionist in Olanda. La sfârșitul sezonului 2015-2016 Eredivisie s-a clasat pe locul al 13-lea printre cele mai bune ligi de fotbal din Europa, clasamentul fiind oferit de UEFA.

Divizia de top este formată din 18 cluburi. Fiecare club întalneste fiecare club de două ori în timpul sezonului, o dată acasă și o dată în deplasare. La sfârșitul fiecărui sezon, ultima clasată este retrogradata in al doilea nivel de liga olandeza , Eerste Divisie (Prima Divizie). În același timp, campioana Eerste Divisie va fi automat promovata in Eredivisie. Locurile 16 si 17 din Eredivisie joaca un play-off de retrogradare/promovare. Play-off-ul se joacă în două grupe. Fiecare grupă are un singur club din Eredivisie și trei echipe din Eerste Divisie. În ambele grupe de play-off fiecare club joacă un meci acasă cât și unul în deplasare . Câștigătorul fiecărei grupe joacă în următorul sezon de Eredivisie, iar celelalte echipe ramase joaca in sezonul urmator in Eerste Divisie.

The latest football information here. Now retrieving info from data source.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentClasament : Franța – Ligue 1
Articolul următorClasament : Belgia – Pro League
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns