DISTRIBUIȚI

A doua partidă a zilei din Cupa României și ultima din turul patru preliminar , va avea loc în Comuna Recea unde formația locală va primi vizita celor de la Universitatea Cluj , partidă ce este programată să înceapă la ora 16:30

AS Comuna Recea , formație ce evoluează în Liga a III a ( Seria a 5 a ) , ligă unde s-a disputat trei etape , iar AS Comuna Recea a obținut două victorii și o înfrângere . În Cupa României , Comuna Recea s-a calificat după o victorie la limită , scor 1-0 cu Minaur Baia Mare .

De cealaltă parte , Universitatea Cluj-Napoca , a disputat șase partide în Liga a 2 a , unde a obținut patru victorii și două înfrângeri . Trupa antrenată de Adrian Falub vine după două victorii consecutive , 2-0 cu Luceafărul Oradea și 3-2 cu Areostar Bacău . „studenții” au jucat și ei un meci în Cupa României , unde a trecut cu scorul de 2-1 de Gloria Buzău .

Doar de trei ori s-au întânlit în istorie cele două formați , primul duel a avut loc tot în Cupa României , pe 13 septembrie 2017 , „U” Cluj s-a impus cu 5-1 . Celelante două dueluri au fost consemnate în sezonul trecut când ambele formați jucau în Liga a III a , în tur la Cluj , „U” s-a impus cu scorul de 3-2 iar în retur Univesitatea a câștigat la Recea cu scorul de 2-0 .

Pronostic : victorie „U” Cluj – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCsikszereda – Aerostar Bacău , 13 septembrie 2018
Articolul următorLIVE VIDEO : Elche – Granada (13.09.2018)
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns