DISTRIBUIȚI

Stadionul ”Orășenesc” din Mioveni găzduiește sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 13:00, un meci cu conotații în lupta pentru promovare. Cele două combatante sunt vecine în tabelă, la egalitate de puncte, 15, dar departajate de golaveraj: argeșenii sunt pe locul 5 (14-7), iar ardelenii sunt pe 6 (15-9).

NICIO REMIZĂ ȘI EȘECURI PE LINIE „AFARĂ” PENTRU CLUJENI
În schimb, situația diferă în ceea ce privește ultimul meci din Liga 2. Argeșenii au cedat la Timișoara, 0-1 cu ASU Politehnica, spre supărarea antrenorului Iordan Eftimie: ”După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Cel puțin un egal mi se părea echitabil. Sunt supărat pentru că stăteam bine în clasament și a venit acest rezultat nefavorabil. Obiectivul nostru este clasarea între locurile 1-8”.

Dincolo, ”U” Cluj a învins Petrolul, în derby-ul nostalgiilor, cu 3-2, pe ”Cluj Arena”. ”Alb-negrii” au condus cu 3-0 la un moment dat, după un joc pragmatic, dar au primit goluri în prelungiri, insuficient, însă, pentru a-și compromite victoria.

Zmei pe teren propriu, clujenii sunt modești în deplasare. Până acum, toate jocurile externe din Liga 2 au fost pierdute de formația lui Adrian Falub!

Niciuna dintre cele două formații nu a bifat până acum vreun egal.

REPETIȚII REUȘITE ÎN CUPĂ
Ambele formații au izbutit să se califice, mai departe, în Cupă, trecând miercuri de formații din cel de-al treilea eșalon. Mioveniul a învins lejer la Sporting Liești, cu 3-0, iar ”U” a trecut, la limită de Progresul Spartac București.

În aceste jocuri au fost odihniți mai mulți jucători, în primul 11 din amintitele partide neregăsindu-și locul jucător experimentați precum Ayza și Năstăsie, respectiv Abrudan și Goga.

Interesant va fi duelul goleadorilor: Balint, respectiv Gavra, ambii cu câte cinci reușite.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 2,21

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAcademia Clinceni – Sportul Snagov , sâmbătă 29 septembrie 2018
Articolul următorDacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște , sâmbătă 29 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns