DISTRIBUIȚI

Deși multă lume a cântat prohodul echipei de la Dunăre, ultimele meciuri au ridicat moralul brăilenilor. Cu două etape în urmă, Dacia-Unirea învingea surprinzător fosta prim-divizionară Daco-Getica (2-1), iar antrenorul Florentin Petre anunța că dunărenii nu vor ceda și țintesc supraviețuirea, în ciuda insolvenței de la club: ”Eu sunt încrezător în forţele acestei echipe, dar şi în ideea că vom fi sprijiniţi financiar în 2019 de autorităţile locale. La Brăila am întâlnit oameni serioşi, cărora le place fotbalul, dar şi provocările, şi care nu renunţă la luptă cu una cu două. Avem însă nevoie de un buget care să ne permită să mai aducem câţiva jucători valoroşi, care, împreună cu cei pe care îi avem, să salveze Dacia Unirea de la retrogradare, iar în campionatul următor să ne putem propune un obiectiv mult mai pretenţios”.

Dacia Unirea este pe penultimul loc, 19, cu 8 puncte și miercuri, 28 noiembrie, de la ora 14:00, în etapa a 19-a din Liga 2 așteaptă vizita celor de la Luceafărul Oradea (loc 15, cu 19 puncte).

GOLURI MULTE PE TEREN PROPRIU

Brăilenii au cedat în runda trecută, 0-2 la Farul, dar acasă au reușit în ultimele trei meciuri să puncteze, în total, de șapte ori. Să nu uităm, totuși, că Dacia-Unirea are cea mai slabă apărare a eșalonului, cu 52 de goluri primite, adică peste 3 goluri primite/joc.

Contra Luceafărului, dunărenii au câștigat de două ori în Liga 2 (1-0 acasă și 4-3 ”afară”), au remizat o dată, 1-1, și au pierdut ”afară” cu 1-4.

Să amintim că Dacia-Unirea, alături de Farul și ACS Poli, a fost pedepsită cu penalty-uri de nu mai puțin de opt ori în acest tur.

FĂRĂ VICTORIE ”AFARĂ” DE CINCI LUNI

Luceafărul este pe ultimul loc în clasamentul deplasărilor, scoțând doar un punct în acest tur de campionat. 5-28 este golaverajul ”roș-albaștrilor” în meciurile din afara județului Bihor. Ultima izbândă externă datează din 26 mai, 4-1 la Miroslava.

Pentru a confirma traseul modest de pe terenurile străine, bihorenii au primit nu mai puțin de 16 goluri în total în ultimele patru deplasări.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1.35

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUTA Arad – CS Mioveni , miercuri 28 noiembrie 2018
Articolul următorFC Porto – Schalke 04 , miercuri 28 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns