DISTRIBUIȚI

Daco-Getica București și ASU Politehnica Timișoara se reîntâlnesc după un an și jumătate, în eșalonul secund, într-un meci programat sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, în etapa a 9-a din Liga 2.

În ediția 2016-17, cea în care Daco-Getica, pe-atunci Juventus, promova la pas în Liga 1, bucureștenii administrau cel mai sever eșecîn contul lui ASU Politehnica, de la preluarea clubului, în 2012, de către Druckeria alb-violetă: 5-0. În retur, bănățenii își luau revanșa, învingând acasă cu 2-1.

DACO-GETICA: DOUĂ GOLURI PRIMITE ÎN FIECARE DIN ULTIMELE 5 MECIURI
Bucureștenii sunt foarte fragili la capitolul defensiv: în fiecare dintre cele cinci meciuri oficiale au luat câte două goluri: 2-2 cu Pandurii, 3-2 cu Metaloglobus, 1-2 cu Rapid, 2-2 cu Chindia, 1-2 la Energeticianul Petroşani!

Un handicap serios pentru echipa antrenată de Marius Baciu este absența golgeterului Adrian Voicu (7 goluri). Acesta a fost eliminat în ultima etapă, în eșecul cu 1-2 de la Petroşani.

Daco-Getica este pe locul 12, cu 9 puncte.

ASU, PRESTAȚII FOARTE BUNE CU MIOVENI ȘI SEPSI
Timişorenii vin în Colentina după două jocuri excelente. În campionat, ASU Politehnica a trecut de Mioveni, ajunsă în calculele promovării, cu 1-0. Interesant, și celelalte trei victorii din campionat și Cupă, în acest sezon, au fost obținute cu scoruri la limită: 1-0 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Aerostar și 2-1 cu Ripensia (Cupă).

Marți, ASU Politehnica a pierdut, la Timișoara, cu Sepsi, în Cupă, doar la loviturile de departajare: 3-5, după ce scorul a fost 1-1 la capătul celor 120 de minute regulamentare. Bănățenii pregătiți de Cosmin Petruescu sunt cu un loc peste Daco-Getica: poziția a 11-a, cu 10 puncte.

În vederea acestui meci, ASU Politehnica are mai multe incertitudini în lot. Experimentații Mera, Scutaru și Poparadu au fost menajați în Cupă, din motive medicale, iar Ignea, marcator cu Sepsi, a ieșit marți accidentat de pe teren.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,83

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentACS Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu , sâmbătă 29 septembrie 2018
Articolul următorUTA Arad – CS Balotesti , sâmbătă 29 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns