DISTRIBUIȚI

Obiectivul declarat al echipei lui Dan Alexa este cel de a rămâne în prima ligă. Până acum, călărășenii par să facă ceea ce trebuie pentru a reuși asta. Dunărea a avut un start cel puțin decent de campionat, cu rezultate apreciabile contra echipelor mai bine cotate, învingând la Viitorul și remizând cu Astra și CFR, de pildă.

În șapte etape, într-un singur meci al lor s-au marcat mai mult de două goluri: 1-3, acasă, cu CSU Craiova.

ÎNTĂRIRI PE FINALUL VERII
De notat este că, pe final de august, Dunărea a reușit să aducă jucători experimentați de primă ligă ca Bourceanu, Alex Munteanu, Wallace da Silva, plus atacantul francez Sasha Clemence (30 de ani, provenit din liga a doua franceză, de la Tours).

Statistic vorbind, se anunță un meci echilibrat, cele două formații având un total de opt remize în acest sezon (Dunărea – 3, Botoșani – 5).

Deocamdată, moldovenii nu reușesc să se reapropie de zona ”play-off”, ultima victorie datând din runda a doua, când au învins cu 2-0 nou promovata Hermannstadt.

MOLDOVENII, ÎN REVENIRE DE FORMĂ
Încurajatoare pentru formația lui Costel Enache este remiza obținută la FCSB, în runda trecută, 2-2, acolo unde Botoșaniul a revenit după ce a fost condusă cu 2-0.

De asemenea, atacantul Mihai Roman II pare a fi în revenire de formă, după ultimul an nereușit petrecut la CSU Craiova, respectiv Poli Timișoara. Olteanul a ajuns deja la trei goluri stagionale.

Și Botoșaniul s-a întărit în ultima perioadă, cea mai interesantă achiziție fiind cea a mijlocașului central francez Lossemy Karaboue (30 de ani), cel care de-a lungul vremii a adunat în Ligue 1 106 meciuri și a marcat patru goluri

Pronostic : FC Botoşani sub 1,5 goluri – cotă 1,40

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova , sâmbătă 15 septembrie 2018
Articolul următorAthletic Bilbao – Real Madrid , sâmbătă 15 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns