DISTRIBUIȚI

AC Milan nu are startul de sezon pe care îl doreau şi îl aşteptau fanii, dar în etapa a şasea merge la Empoli, unde nu a pierdut vreodată în Serie A.

PROBLEME DEFEFNSIVE PENTRU ROSSONERI
În această ediţie de campionat, echipa lui Gennaro Gattuso a primit deja 7 goluri în patru meciuri, iar 6 dintre ele au venit după pauză, ceea ce poate însemna şi o cădere fizică a echipei în repriza a doua.

Dar problemele “Diavolului” din acest punct de vedere nu sunt o noutate. Milan are 10meciuri consecutive cu cel puţin un gol primit în campionat. Ultimul clean sheet îl găsim pe 15 aprilie, la 0-0 cu Napoli.

Rămâne de văzut dacă tradiţia duelurilor directe din Toscana va fi suficientă pentru a pune capăt acestei serii negative. În precedentele 12 partide disputate la Empoli, s-au înregistrat 6 victorii ale rossonerilor şi 6 remize. Mai mult decât atât, gazdele au marcat doar 9 goluri.

EMPOLI, PATRU ETAPE FĂRĂ VICTORIE
Formaţia lui Aurelio Andreazzoli nu mai găseşte drumul spre victorie. Patru etape fără succes şi un singur gol marcat în ultimele trei runde. Un gol, totuşi, important. Caputo a deschis scorul etapa trecută cu Sassuolo, în delasare, după doar 18 secunde. E cea mai rapidă reuşită din 2018 în Serie A.

Pronostic : victorie AC Milan – cotă 1,68

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSport la TV , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorSPAL – Sassuolo , joi 27 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns