DISTRIBUIȚI

Empoli a coborât pentru prima oară în acest sezon pe loc retrogradabil şi e obligată să obţină puncte în faţa unui adversar afalat într-o formă excelentă. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre AS Roma cu doar o săptămână şi jumătate în urmă.

12 GOLURI ÎN ȘAPTE ZILE
Capitolinii au lăsat definitiv în urmă criza prelungită care i-a pus postul în pericol lui Eusebio Di Francesco. Şi au făcut-o cu stil. Trei vcitorii şi 12 goluri marcate în doar o săptămână au readus entuziasmul în partea giallorossa din Cetatea Eternă.

Victoria cu 4-0 în faţa codaşei Frosinone a fost urmată de succesul din Derby della Capitale, 3-1 cu Lazio. Apoi, pentru a completa seria excelentă, a venit categoricul 5-0 administrat Viktoriei Plzen, în Liga Campionilor. Care criză?

DZEKO, PRINTRE LEGENDELE CLUBULUI
Edin Dzeko a reuşit un hat-trick contra cehilor şi a ajuns la 77 de goluri pentru Roma, ceea ce i-a permis să intre în Top 10 all-time marcatori ai clubului. L-a depăşit pe Giuseppe Giannini, o adevărată legendă pe Olimpico.

Bosniacul are o medie de 0,5 goluri pe meci în giallorosso, cea mai bună din era “modernă”. la acest capitol e bătut doar de Rodolfo Volk şi Pedro Manfredini, ambii cu 0,6 goluri pe meci. Primul a jucat, însă, înainte de război, iar celălalt, la începutul anilor ‘60.

EMPOLI, FĂRĂ VICTORIE CU ROMA DE APROAPE 12 ANI
Toscanii nu au mai bătut-o pe Roma în campionat din februarie 2007, când a fost 1-0. Au urmat cinci victorii ale echipei din Capitală şi trei remize. De altfel, bilanţul direct e net favorabil oaspeţilor de sâmbătă: 16 victorii, 3 înfrângeri, 5 egaluri.

Totuşi, în trei din ultimele şase partide disputate contra lui Empoli pe Castellani, Roma nu a reuşit să marcheze.

Pronostic : victorie AS Roma 1.67

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUdinese – Juventus , sâmbătă 6 octombrie 2018
Articolul următorSport la TV , sâmbătă 6 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns