DISTRIBUIȚI

Cu un început de sezon neconvingător (o victorie la limită cu nou-promovata Frosinone, scor 1-0), Lazio se deplasează în Toscana, pentru meciul cu echipa care s-a descurcat cel mai bine până acum, dintre cele venite din Serie B.

Empoli are cu un punct mai mult decât formaţia lui Simone Inzaghi şi a reprezentat mereu un adversar dificil pentru biancocelesti pe teren propriu.

Trei dintre ultimele patru partide disputate pe Stadio Carlo Castellani s-au încheiat cu victoria gazdelor. De asemenea, Lazio are doar trei succese cu Empoli, în 10 dispute în deplasare.

REVANȘĂ PENTRU ANDREAZZOLI?
Preşedintele toscanilor Fabrizio Corsi face apel chiar la această tradiţie favorabilă, înaintea partidei de duminică. „Deşi diferenţa de valoare e clar în favoarea lor, Empoli nu pleacă deja învinsă. Ultimele meciuri din Toscana au fost de fiecare dată echilibrate, iar rezultatul s-a decis pe final”, a spus oficialul.

Pentru antrenorul lui Empoli, Aurelio Andreazzoli, este ocazia de a-şi lua revanşapentru cel mai mare eşec al carierei. În 2013, era pe banca Romei, la finala Cupei Italiei pe care Lazio a câştigat-o cu 1-0, prin golul lui Senad Lulic. „Ştim bine acest aspect şi încercăm să-l ajutăm pe Mister să se revanşeze, vrem să-i oferim o bucurie”, a declarat golgheterul toscanilor, Francesco Caputo.

Pronostic : victorie Lazio – cotă 1,77

Lasă un răspuns