DISTRIBUIȚI

După un singur punct în ultimele cinci etapeşi fără victorie în campionat din runda inaugurală, conducerea lui Empoli a decis să-l demită pe antrenorul cu care toscanii au promovat, Aurelio Andreazzoli.

Noul tehnician, Giuseppe Iachini, debutează într-un duel direct în lupta pentru evitarea retrogradării, cu Udinese.

CEL MAI SLAB START DE SEZON DE CÂND SE ACORDĂ 3 PUNCTE LA VICTORIE
Empoli a promovat entuziasmant şi a început sezonul de Serie A cu un succes în faţa lui Cagliari (2-0), dar de atunci ceva s-a rupt şi echipa nu a mai reuşit să adune puncte. Aflată pe primul loc retrogradabil, campioana ediţiei trecute de Serie B are cel mai prost start de campionat de când se acordă 3 puncte la victorie.

Doar în sezonul 2003/04 a mai început Empoli atât de slab în Serie A, iar la finalul acelei ediţii de campionat a retrogradat. În încercarea de a evita repetarea istoriei, oficialii echipei au decis să-l aducă pe Iachini, un antrenor care, de obicei, reuşeşte să pună pe picioare echipe aflate în dificultate. Primul test este chiar contra uneia dintre fostele sale formaţii.

FRIULANII, LA 3 PUNCTE DE RETROGRADARE
Udinese a ajuns în zona periculoasă a clasamentului. Doar 3 puncte o desparte de Empoli, după ce a pierdut cinci din ultimele şase meciuri de campionat.

E adevărat, nici programul nu a ajutat. Formaţia lui Julio Velazquez a întâlnit Lazio, Juventus, Napoli şi Milan în această serie negativă, iar eşecul contra rossonerilor a venit în prelungiri, la practic ultima fază.

În condiţiile în care Empoli a câştigat doar două dintre ultimele nouă meciuri cu Udinese pe teren propriu, echipa bianconera are motive să spere că va ieşi din criză în Toscana.

Pronostic : Udinese marchează – cotă

LIVE STREAM : Empoli – Udinese

WwW.Brfatu-Marian.Ro
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSport la TV , duminică 11 noiembrie 2018
Articolul următorAS Roma – Sampdoria , duminică 11 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns