DISTRIBUIȚI

Sambata seara de la ora 21.45 pe “A.Le Coq Arena” din Tallin se vor infrunta intr-o partida care conteaza pentru prima etapa din Uefa Nations League, selectionatele de fotbal ale Estoniei si Greciei.

Estonia a terminat pe locul 4 în Grupa H a preliminariilor CM 2018, având 11 puncte, după Belgia 28 puncte, Grecia 19 puncte şi Bosnia Herţegovina 17 puncte, fiind înaintea Ciprului 10 puncte şi a Gibraltarului 0 puncte. Bilanţul a fost de 3 victorii, 2 rezultate de egalitate şi 5 înfrângeri, înscriind 13 goluri şi primind 19.

Echipa antrenată de Martin Reim vrea să aibă un parcurs mai bun în Liga Naţiunilor C, unde se află în Grupa 2, alături Grecia, Ungaria şi Finlanda. În luna noiembrie a anului 2011, balticii jucau un baraj cu Irlanda (0-4 şi 1-1) pentru a se califica la Euro 2012, însă de atunci, nu au mai reuşit o astfel de performanţă.

Grecia a terminat pe locul 2 în Grupa H a preliminariilor CM 2018, având 19 puncte, după Belgia 28 puncte, fiind înaintea Bosniei Herţegovina 17 puncte, Estoniei 11 puncte, Ciprului 10 puncte şi a Gibraltarului 0 puncte. Bilanţul a fost de 5 victorii, 4 rezultate de egalitate şi o înfrângere, înscriind 17 goluri şi primind 6. La baraj, grecii au ratat calificarea la turneul final, după ce au pierdut în deplasare cu 4-1 în faţa Croaţiei şi au remizat acasă, 0-0.

Echipa antrenată de germanul Michael Skibbe s-a calificat la CM 2014 din Brazilia după un baraj cu România, însă cu Croaţia nu a avut nicio şansă. În preliminariile lui Euro 2016 grecii au avut rezultate foarte slabe, însă şi-au revenit şi au jucat un nou baraj. Ascum ei au ca obiectiv calificarea la Euro 2020 şi să aibă un parcurs cât mai bun în Liga Naţiunilor C, unde se află în Grupa 2, alături Ungaria, Finlanda şi Estonia.

Pronostic : X2 & sub 3,5 goluri – cotă 1,45

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLuxemburg – Moldova , sâmbătă 8 septembrie 2018
Articolul următorAnglia – Spania , sâmbătă 8 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns