DISTRIBUIȚI

Duminică, de la ora 18:00, Everton se luptă, pe teren propriu, cu West Ham United, în etapa a 5-a din Premier League.

Este al 138-lea meci direct între cele două echipe, într-un duel de tradiție al fotbalului englez.

WEST HAM A PIERDUT TOATE MECIURILE DIN ACEST SEZON
Managerul Mario Silva are mari probleme de lot înaintea etapei: nu mai puțin de 11 jucători importanți sunt accidentați sau incerți înainte de meciul cu „ciocănarii”.

West Ham a pierdut toate partidele din acest sezon și Manuel Pellegrini are nevoie disperată de puncte în lupta de la retrogradare. Venită după un 1-1 acasă cu Huddersfield, Everton are cotă în jur de 2.00 la victorie pe „Goodison Park”, dar îi lipsește o echipa întreagă din cauza problemelor medicale!

Sunt accidentați Coleman, Gomes, Jagielka, Keane și McCarthy, în timp ce Bernard, Calvert-Lewin, Gueye, Mina și Walcott sunt incerți și au șanse mici să joace.

În aceste condiții, gazdele vor face multe improvizații și West Ham poate profita. Londonezii au jucători de mare calitate în lot, precum Arnautovic, Yarmolenko și Felipe Anderson, iar defensiva „caramelelor” va fi în permanență expusă duminică seară.

DOAR UN EGAL ÎN ULTIMELE 5 MECIURI DIRECTE
De la oaspeți nu pot juca Masuaku, Lanzini, Reid și Andy Carroll, dar ultimii trei absentează de mai multă vreme.

Everton este pe locul 7, cu o victorie și trei remize în acest sezon (golaveraj 7-6), în timp ce West Ham este ultima în clasament (golaveraj 2-10).

Doar un singur meci din ultimele cinci directe s-a încheiat la egalitate, iar în patru dintre acestea am văzut cel puțin trei goluriînscrise.

Fără înfrângere acasă în 9 din ultimele 10 partide de campionat, Everton probabil că s-ar mulțumi și cu o remiză în weekend, având în vedere problemele de lot avute.

Pronostic : victorie Everton – cota 2, 05

Lasă un răspuns