DISTRIBUIȚI

În epilogul rundei cu numărul 9 din Bundesliga, luni, 8 octombrie, se va dispura partida FC Koln – MSV Duisburg. Confruntarea va avea loc pe „RheinEnergieStadion„, cu începere de la ora 21:30. Formția gazdă încearcă să-și consolideze prima poziție în clasament.

Continuând seria evoluțiilor convingătoare, gazdele s-au impus in runda precedentă, 3-1 în deplasarea de la Bielefeld. Simon Terodde și-a condus și de această dată echipa către victorie, reusind o dubla după golurile marcate în minutele 45+1 și 70. Atacantul în vârstă de 30 de ani, impresionează cu adevărat în liga secundă, având nu mai puțin de 12 goluri marcate în șapte partide. Cu șase victorii obținute în cele opt etape scurse de la începutul sezonului, Koln ocupă prima poziție și pare o candidată serioasă la promovare. Totuși, singurele sincope de până acum au venit chiar pe teren propriu, după 1-1 cu Union Berlin și 3-5 cu Paderborn. De altfel, spectacolul este ca și asigurat în meciurile „țapilor„, în șase din cele opt etape disputate până acum s-au marcat goluri în ambele porți.

De partea cealaltă, oaspeții abordează partida cu moralul la pământ. Cu doar două puncte acumulate până în prezent, aceștia ocupă ultima poziție în clasament și au deja de recuperat șapte puncte pentru a ieși din zona roșie. Parcursul este unul mai mult decât surprinzător, dacă ținem cont de faptul că Duisburg a încheiat sezonul precedent pe poziția a șaptea. Singurele puncte obținute au venit chiar pe teren străin, după remizele cu Union Berlin (2-2), respectiv Magdeburg (3-3). De altfel, defensiva a fost punctul nevralgic al echipei. Cu 17 goluri primite, Duisburg are cea mai slabă defensivă, alături de Inngolstadt, din 2.Bundesliga.

Ultima confruntare directă, disputată în octombrie 2014, în cadrul cupei, s-a încheiat nedecis, scor 0-0. A fost al treilea rezultat de egalitate înregistrat în ultimele patru meciuri directe.

Pronostic : victorie FC Koln – cotă 1,40

SURSĂPariuri1x2
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGlentoran – Linfield , luni 8 octombrie 2018
Articolul următorShelbourne – Drogheda United , luni 8 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns