DISTRIBUIȚI

Marți, 25 septembrie, ora 16:00, arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari găzduiește un duel între două dintre cele mai modeste echipe, ca formă sportivă, din Liga 1.

Cu 8 puncte la activ, Botoșaniul stă pe locul 12 în elită, în timp ce Voluntariul este ”lanterna roșie”, cu doar 3 puncte!

BĂNCI TEHNICE, ÎN CEAȚĂ
Dinu Todoran are o situație delicată la comanda gazdelor, fiind tot mai dese zvonurile privind iminența unei schimbări.

Nici Costel Enache, la Botoșani, nu are zile liniștite, în ultimul meci de campionat, 0-2 acasă cu Chiajna, demisia sa fiind cerută de publicul local.

AU UITAT SĂ MAI CÂȘTIGE
Ambele trupe trec printr-o situație catastrofală. Ultima victorie oficială a ilfovenilor datează din 9 iunie, atunci când Voluntariul câștiga cu 1-0 acasă, cu Chindia Târgoviște, în turul barajului pentru rămânerea în Liga 1.

Dincolo, Botoșaniul are o singură victorie în această ediție: 2-0 cu Hermannstadt, în etapa a 2-a.

Ca un fapt curios, cele două formații se vor întâlni din nou, pe aceeași arenă, în campionat, după patru zile!

BOTOȘANI, DOUĂ GOLURI PRIMITE PE MECI
În ultimele trei etape, botoșenenii au primit câte două goluri în fiecare partidă (2-2 la FCSB, 2-3 la Călărași, 0-2 acasă cu Chiajna).

Dincolo, Voluntariul a pierdut șansa de a acumula patru puncte în ultimele două meciuri, din cauza golurilor încasate în prelungiri: 2-3 acasă cu Iași (gol primit în minutul 90+4), 1-1 la Sepsi (egalare în minutul 90+6)!

FC BOTOȘANI STĂ MAI BINE LA MECIURILE DIRECTE
Cele două echipe s-au întâlnit de 12 ori din 2015 încoace, de când se confruntă în prima ligă. Moldovenii au câștgat de cinci ori, ilfovenii au trei triumfuri la activ, consemnându-se patru remize.

În ultimele patru dueluri directe, Voluntariul a scos doar un egal, Botoșaniul câștigând restul de trei meciuri.

Pronostic : se califică FC Botoșani – cotă 1,80

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentASU Politehnica Timișoara – Sepsi Sfântul Gheorghe , marți 25 septembrie 2018
Articolul următorCSU Craiova – Sportul Snagov , marți 25 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns