DISTRIBUIȚI

FC Voluntari, lanterna roșie a clasamentului, este echipa care trece prin cea mai complicată situație în Liga 1. Ilfovenii sunt la al treilea antrenor principal în ultimele patru luni, Dinu Todoran încercând să obțină duminică prima victorie stagională.

FC VOLUNTARI, LA AL PATRULEA ANTRENOR ÎN PATRU LUNI
Tehnicianul care a urmat după mandatele lui Adrian Mutu și Daniel Oprița a reușit să scoată un egal, 0-0, pe terenul celor de la Astra Giurgiu.

Situația generală nu este însă una grozavă, în precedentele două confruntări echipa lui Todoran încasând nouă goluri: 1-5 acasă cu CSU Craiova și 0-4 la FC Hermannstadt.

Pentru a se mai redresa, Voluntariul, care a acumulat doar două puncte, a reușit în întreruperea competițională trei transferuri interesante: portarul Ionuț Balaur, revenit de la Dunărea Călărași, experimentatul stoper moldovean Igor Armaș (ultima dată la Anzhi Mahachkala) și Gabriel Iancu, fosta speranță de la Viitorul și FCSB, revenit în țară din liga a doua poloneză.

Ultima victorie oficială a celor de la Voluntari datează din 9 iunie a.c., atunci când au trecut în barajul de menținere/promovare cu 1-0 de Chindia Târgoviște.

POLI IAȘI, FĂRĂ GOL MARCAT ÎN DEPLASARE
Nici Politehnica Iași, formație care a surprins anul trecut prin calificarea în ”play-off”, nu a avut o vară prea liniștită, fiind de notorietate conflictele publice dintre antrenorul Flavius Stoican și actuala conducere executivă a clubului.

Chiar și așa, ieșenii, clasați pe locul 11, cu opt puncte, au reușit să obțină rezultate care să aducă liniștea pe plan sportiv.

Dar, ce este ciudat în cazul moldovenilor e că încă nu au reușit niciun gol în cele patru deplasări din actuala ediție a Ligii 1!

Totuși, ieșenii merg cu încredere pe stadionul ”Anghel Iordănescu”: în ultima vizită, pe 3 februarie, Politehnica a învins cu 4-0!

Pronostic : victorie Poli Iași – cota 2, 30

Lasă un răspuns