DISTRIBUIȚI

Finlanda – Grecia de luni, 15 octombrie, ora 21:45, se anunță ca o finală pentru șefia grupei 2 din Seria C a Ligii Națiunilor. Ambele echipe vin după victorii în ultima rundă, în fața Estoniei, respectiv Ungariei, la același scor: 1-0.

TEEMU PUKKI, TREI GOLURI, TREI VICTORII CU 1-0
De altfel, acest scor pare unul „talisman” în această grupă, unde Finlanda e lider, cu 9 puncte, după trei victorii identice, cu 1-0, ba chiar și cu același marcator: Teemu Pukki, golgheterul grupei. De altfel, la niciuna dintre combatante nu prea se marchează mult în meciuri. Cinci din ultimele șase meciuri ale finlandezilor și șase din ultimele șapte ale grecilor au avut sub 2.5 goluri marcate!

Finlandezii au suferit o singură înfrângere în 2018, în 8 meciuri jucate, 0-2 cu România. În rest, șase victorii și o remiză.

GRECII, UNA CALDĂ, UNA RECE, ÎN 2018
Grecii, în schimb, alternează victoriile cu înfrângerile: după fiecare succes, urmează un eșec. S-a întâmplat așa în ultimele șase jocuri, toate disputate în 2018. Dacă ar urma același trend în continuare, după victoria cu 1-0 cu Ungaria, ar urma un eșec în deplasarea din Finlanda.

În ultimele cinci meciuri directe, Finlanda și Grecia își împart victoriile: câte două de fiecare, iar un meci s-a încheiat la egalitate. All-time, însă, elenii sunt în avantaj: 7 victorii, față de doar 4 înfrângeri, și trei remize.

În prezent, așadar, Finlanda este echipa mai în formă, cu doar o înfrângere în ultimele 13 meciuri. Nordicii sunt foarte puternici pe teren propriu, unde sunt neînvinși în ultimele opt partide: șase victorii și două remize.

MULȚI ABSENȚI DE MARCĂ LA ELENI
Finlanda ar putea suferi unele schimbări în echipa de start, față de victoria cu 1-0 în deplasarea din Estonia: Paulus Arajuuri și Pyry Soiri au fost indisponibili pentru partida precedentă, dar acum ar putea intra în teren de la început.

Grecii sunt fără căpitanul Vasilis Torosidis, fundașul lui AEK Marios Oijonomou, fundașul lui Cagliari Babis Lykogiannis și atacantul lui Stuttgart Tasos Donis, toți accidentați.

Pronostic : sansa dubla 1x si sub 3,5 goluri – cotă 1,70

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentClasament : Bulgaria – A PFG
Articolul următorEstonia – Ungaria , luni 15 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns