DISTRIBUIȚI

Mai mult de un sfert de secol a trecut de la ultima victorie obţinută de Atalanta pe terenul Fiorentinei, în Serie A. Bergamascii, care nu au mai câştigat în campionat din prima etapă, încearcă să pună capăt acestui tabu duminică.

FIORENTINA, FĂRĂ GREȘEALĂ PE TEREN PROPRIU
Se anunţă o misiune aproape imposibilă pentru Atalanta pe Artemio Franchi. Toscanii s-au descurcat perfect acasă în acest început de sezon. Au câştigat toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu şi au un golaveraj de 10-1.

În plus, au pierdut doar de şapte ori în cele 55 de întâlniri directe de la Florenţa. Ultima oară, la începutul anului 1993. Totuşi, echipa lui Stefano Pioli nu reuşeşte să o bată pe Atalanta de patru meciuri, toate încheiate la egalitate.

O ECHIPĂ A CONTRASTELOR
În ciuda seriei negative, Atalanta rămâne o echipă imprevizibilă, capabilă de prestaţii excelente contra granzilor şi care calcă strâmb cu adversarii mici şi medii. Cea mai bună dovadă în acest sens o oferă ultimele cinci meciuri în deplasare din Serie A.

Deşi nu au câştigat, nerazzurrii din Bergamo au remizat cu Lazio, AS Roma şi AC Milan. În schimb, au pierdut în faţa lui Cagliari şi a lui SPAL, împotriva cărora nici măcar nu a reuşit să marcheze.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,76

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLille – Marseille , duminică 30 septembrie 2018
Articolul următorFrosinone – Genoa , duminică 30 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns