DISTRIBUIȚI

Meciul care va juca duminică, de la ora 19:00, va pune faţă în faţă cluburile la care regretatul Davide Astori şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Partida directă dintre Fiorentina şi Cagliari devine, astfel, ocazia perfectă pentru a onora memoria fostului fundaş.

PĂRINŢII LUI ASTORI, ÎN TRIBUNE LA FLORENŢA
Davide Astori a murit în somn, în camera sa de hotel, pe 4 martie, înainte de meciul Fiorentinei de la Udine, la 31 de ani.

Cu ocazia meciului de pe Artemio Franchi, cele două cluburi au organizat comemorarea fotbalistului care a evoluat de 179 de ori pentru Cagliari şi de 109 ori pentru Fiorentina.

Va fi realizată o coregrafie specială în amintirea lui Astori, iar părinţii săi, care au fost invitaţi pe stadion, vor primi o placă comemorativă.

SARZII, DOUĂ VICTORII ÎN ULTIMELE TREI MECIURI PE FRANCHI
Nu e prima oară când cele două formaţii se întâlnesc după decesul lui Astori. În luna mai, Cagliari a câştigat, tot la Florenţa, cu 1-0. A fost a doua victorie în ultimele trei partide disputate pe terenul grupării viola.

Asta după ce, anterior, sarzii nu mai bătuseră în Toscana din 1972, de pe vremea lui Gigi Riva.

Cu toate acestea, Fiorentina şi-a câştigat precedentele patru partide de acasă în Serie A. Nu a mai legat cinci succese pe teren propriu din octombrie 2015.

Pronostic : 1x și peste 1,5 goluri – cotă 1.39

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentParma – Lazio , duminică 21 octombrie 2018
Articolul următorInter Milan – AC Milan , duminică 21 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns