DISTRIBUIȚI

Campionatul European de handbal feminin din Franța reprezintă unul dintre punctele de atracție ale sportului în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie, mai ales că la start se află și România. Turneul final continental, ajuns la a 13-a ediție, debutează la superlativ, cu o partidă între țara gazdă și Rusia, oricând o posibilă finală. De altfel, cele două națiuni dețin titlul mondial, respectiv olimpic. Mai mult, Franța și Rusia au fost adversare în finala Jocurilor Olimpice de la Rio, câștigată de trupa charismaticului Trefilov, cu 22-19.

MIZA CELOR DOUĂ PUNCTE

Franța și Rusia deschid jocurile în Grupa B, din care mai fac parte Muntenegru și Slovenia, și nu-și permit să facă pași greșiți, dacă își doresc să ajungă în fazele finale ale competiției. Punctele directe se contabilizează foarte probabil pentru grupa principală, dincolo de faptul că o victorie la debut în fața unei adversare la medalii oferă și un bagaj enorm de încredere.

FRANȚA, CU 13 CAMPIOANE MONDIALE ÎN LOT

După ce a câștigat titlul mondial în 2017, Franța nu-și poate propune altceva decât titlul și în Europa, într-o competiție desfășurată pe teren propriu. Gazdele competiției nu au câștigat niciodată Campionatul European, având doar trei medalii de bronz, ultima cucerită în urmă cu 2 ani. Apoi, s-au pregătit din timp pentru această competiție, inclusiv prin a-și readuce acasă jucătoarele din străinătate.

Practic, din lotul convocat de Ovilier Krumbholz, doar două jucătoare mai activează peste hotare, Amandine Leynaud (Gyor) și Estelle Nze Minko (Siofok). Din echipa care a câștigat Campionatul Mondial în 2017 au fost reținute 13 jucătoare și cu această ocazie.

RUSIA, CU 7 CAMPIOANE OLIMPICE ÎN LOT

Rusia a putut fi urmărită zilele trecute în România, la Trofeul Carpați, unde a suferit un adevărat șoc, fiind învinsă de echipa secundă a țării noastre cu 25-24. Cu această ocazie, Evgenii Trefilov a odihnit patru titulare pentru Euro, pe Anna Vyakhireva, Daria Dmitrieva, Polina Kuznetsova și Mayya Petrova, toate campioane olimpice la Rio.

Din echipa care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2016 au mai supraviețuit alte trei jucătoare. Rusia a fost mai mereu o forță la Mondiale și la Jocurile Olimpice. În schimb, ultima performanță majoră la Europene dateză de acum 12 ani, când a câștigat medalia de argint. La fel ca și Franței, Rusiei îi lipsește din palmares medalia de aur la Europene.

De la Jocurile Olimpice inclusiv și până acum, Franța și Rusia s-au întâlnit de cinci ori, bilanțul fiind 2-3.

Pronostic : peste 46.5 goluri – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFenerbahce – Dinamo Zagreb, joi 29 noiembrie 2018
Articolul următorBetis – Olympiakos , joi 29 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns