DISTRIBUIȚI

În sezonul trecut au fost pe podium în Serie B, acum se află în coada clasamentului în Serie A. pentru antrenorul lui Frosinone, Moreno Longo, meciul cu Empoli poate fi ultima şansă să-şi păstreze postul.

UN SINGUR PUNCT ŞI ŞASE ÎNFRÂNGERI LA RÂND
Acesta este bilanţul lui Frosinone, înainte de partida din acest weekend. Formaţia lui Longo a reuşit totuşi să spargă gheaţa şi a marcat de trei ori în precedenetele două etape, după ce, în primele cinci runde, nu a trimis mingea în poartă niciodată.

Sunt în pericol să fiu demis? Eu nu renunţ la luptă„, a fost declaraţia curajoasă a tehnicianului de 42 de ani, după eşecul cu Torino (2-3), din etapa trecută. Pentru moment, preşedintele Maurizio Stirpe i-a mai acordat o şansă. Poate ultima.

ŞI TOSCANII SUNT ÎN CRIZĂ
Nici Empoli nu se simte mai bine. Toscanii au o singură victorie, în prima etapă, şi au obţinut un singur punct din ultimele cinci meciuri. În aceste condiţii, au ajuns în premieră în acest sezon pe loc retrogradabil, astfel că un nou pas greşit e de neconceput.

SPECTACOL TOTAL ÎN SEZONUL TRECUT
Când cele două echipe s-au întâlnit în stagiunea trecută, în Serie B, a fost spectacol. S-au marcat nu mai puţin de 12 goluri, câte 6 în fiecare meci. S-a terminat 3-3 pe terenul lui Empoli, care s-a impus în retur cu 4-2.

De altfel, toscanii au avantaj la „directe”: au câştigat cinci din cele 10 întâlniri cu Frosinone, remizând în alte două rânduri. Cu toate acestea, au pierdut singurele dueluri din Serie A, în sezonul 2015/16 – 0-2 şi 1-2.

Pronostic : sub 2.5 goluri – cotă 1.85

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDaco-Getica – Petrolul Ploiești , duminică 21 octombrie 2018
Articolul următorBologna – Torino , duminică 21 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns