DISTRIBUIȚI

Bologna este una dintre cele două echipe care încă nu au marcat în acest sezon de Serie A, dar jucătorii lui Pippo Inzaghi au motive să spere că vor sparge gheaţa pe Marassi.

Genoa a primit şase goluri în primele două meciuri disputate în actuala ediţie de campionat, cinci dintre ele în runda precedentă, în partida pierdută cu Sassuolo (3-5). Totuşi, principala grijă a oaspeţilor va fi jucătorul-revelaţie al începutului de campionat, polonezul Krzysztof Piatek.

PIATEK, ASUL DIN MÂNECA GENOVEZILOR
Atacantul de 23 de ani, transferat pentru doar 4 milioane de euro de la Cracovia Krakow, nu a avut nevoie de mult timp pentru a impresiona în Italia. La debutul său oficial, în Cupă, contra lui Lecce, a marcat 4 goluri.Niciun jucător al “grifonilor” din ultimii 68 de ani nu a mai reuşit o asemenea performanţă, în această competiţie.

Proaspăt debutant în naţională, în amicalul cu Irlanda (1-1), Piatek a confirmat că este un atacant înnăscut şi în Serie A, unde are deja 3 goluri.

Cu un atac aflat într-o perioadă de graţie – niciun jucător din Top 5 campionate din Europa nu a marcat mai multe goluri în acest sezon, în toate competiţiile -, Genoa are toate motivele să spere că va pune capăt seriei de trei meciuri fără victorie cu Bologna

Pronostic : peste 1,5 goluri – cota 1.40

Lasă un răspuns