DISTRIBUIȚI

Ultima clasată şi una dintre cele doar două echipe fără victorie în acest sezon, alături de Frosinone, Chievo încearcă să iasă din criză la Genova, în faţa unei echipe care are punctaj maxim pe teren propriu în acest sezon.

ACASĂ ZMEI, AFARĂ MIEI
Genoa a luat 9 goluri în cele două meciuri disputate în deplasare în acest sezon, cu Sassuolo şi Lazio, dar este imbatabilă acasă, unde a obţinut 6 puncte din 6. În plus, a câştigat de cinci ori în ultimele şapte partidede pe Marassi, în campionat, ceea ce o face favorită clară în faţa lui Chievo.

PIATEK A DEVENIT O CERTITUDINE
Dacă mai există dubii, acestea dispar uşor-uşor cu fiecare etapă care se dispută. Krzysztof Piatek a marcat din nou, în eşecul cu Lazio (1-4) şi acum este lider solitar în clasamntul golgheterilor din Italia, cu 5 goluri.

Mai mult decât atât, de la Andrei Shevchenko, în 1999, nu s-a mai întâmplat ca un jucător să aibă 5 goluri în primele patru prezenţe în Serie A. În condiţiile în care la Genova vine cea mai slabă apărare a campionatului (13 goluri primite), sunt şanse mari ca seria polonezului să continue.

TRADIȚIVE FAVORABILĂ PENTRU VERONEZI
Aflată la -1 în clasament, din cauza penalizării de 3 puncte primită pentru nereguli financiare, Chievo speră să treacă pe plus după această etapă, mai ales că tradiţia meciurilor jucate cu Genoa pe Marassi îi este favorabilă. Are cinci victorii şi două remize în zece partide.

Pronostic : 1X și sub 3,5 goluri – cotă 1,57

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAtlanta – Torino , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorNapoli – Parma , miercuri 26 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns