DISTRIBUIȚI

Germania și Brazilia se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:15, într-unul din cele mai interesante meciuri ale zilei la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Pentru nemți există un singur calcul, alte două puncte, după victoria cu Coreea Unită, scor 30-19, în deschiderea competiției. Brazilia este la cota zero după prima partidă, 22-24 cu Franța, dar a avut o evoluție entuziasmantă.

AVANTAJELE GERMANIEI

Germania a debutat cu o victorie concludentă la Campionatul Mondial, dar cu siguranță Brazilia va fi un adversar de alt calibru. Selecționerul Christian Prokop a rulat întreaga echipa la partida cu Coreea, încercând să-i bage în formă pe toți jucătorii, mai ales că scorul l-a ajutat în acest sens.

Patrick Wiencek, jucătorul de la THW Kiel, a stat cel mai mult în teren, mai exact 40:48 minute. Doar Paul Drux a evoluat mai puțin de 10 minute.

Gazdele vor avea cu Brazilia avantajul unei zile în plus de odihnă. Apoi, un alt aspect important, efortul jucătorilor a fost bine dozat pentru un prim meci la un turneu final.

Uwe Gensheimer și-a depus încă din prima zi candidatura pentru titlul de golgheter. El a marcat șapte goluri în mai puțin de 27 de minute de joc. Jucătorul de la PSG este și primul executant la 7 metri. În partida cu Coreea, el a venit special de pe banca tehnică pentru a executa aruncările.

BRAZILIA NU ARE TIMP DE RESPIRO

Brazilia a „primit”, probabil, cel mai dificil program la debutul turneului final, dintre cele 24 de participante. După Franța, campioana mondială en-titre, sud-americanii sunt nevoiți să joace împotriva unei alte favorite la câștigarea titlului, Germania.

Mai mult, jocul vine la 20 de ore distanță de la încheierea întâlnirii cu Franța. În aceste condiții, pentru sud-americani contează doar cât de bine se vor recupera după un meci destul de solicitant vineri seara, în care i-au condus pe „Experți” timp de 22 de minute, iar apoi au jucat aproape de la egal la egal cu ei până în minutul 60.

De remarcat faptul că Brazilia nu a mai învins o echipă din Europa din 7 aprilie 2018, când s-a impus cu 29-27 în fața Austriei, într-un meci amical.

ULTIMA PARTIDĂ DIRECTĂ

Germania și Brazilia s-au întâlnit ultima dată la nivel oficial la Jocurile Olimpice din 2016. Sud-americanii s-au impus atunci cu 33-30, dar europenii au câștigat totuși grupa, iar în final au obținut și medalia de bronz.

La Campionatele Mondiale, Germania a câștigat de fiecare dată la cel puțin cinci goluri diferență în cele patru partide directe.

Pronostic : peste 51,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns