DISTRIBUIȚI

Joi seară, de la ora 21:45, Grecia întâlnește Finlanda pe teren propriu, în etapa a 5-a a grupei a doua din seria a 3-a a Ligii Națiunilor UEFA. Elenii nu vor avea o misiune ușoară pe stadionul Olimpic din Atena: Finlanda a pierdut un singur meci din 9 disputate în acest an și are punctaj maxim în grupă, cu 4 victorii în tot atâtea meciuri (golaveraj 5-0).

FINLANDA NU A PRIMIT GOL ÎN GRUPA A DOUA
Pentru Grecia, victoria este singura șansă de a mai spera la promovarea în seria a doua. Cu 6 puncte de recuperat până la naționala finlandeză, elenii vor ieși la atac în meciul de joi și au încredere în defensiva lor, care nu a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu.

Se anunță un meci cu puține faze de poartă, pentru că și nordicii se apără la un nivel înalt. Naționala antrenată de Markku Kanerva face parte din grupul select de 4 reprezentative care n-au primit gol în această ediție a Ligii Națiunilor UEFA. Mai mult, Finlanda are doar 3 goluri primite în tot anul 2018 și un bilanț 7-1-1, cu o serie de patru succese consecutive în meciurile oficiale.

PUKKI E ÎN FORMĂ MAXIMĂ LA OASPEȚI
Din 1994 nu a mai reușit Finlanda un astfel de parcurs admirabil, dar în urmă cu 24 de ani adversarii întâlniți erau mult mai modești, iar reprezentativa alb-albastră și-a crescut enorm nivelul în ultima vreme. Foarte bine organizați în apărare, finlandezii vor încerca să lovească pe contraatac prin Teemu Pukki (Norwich City), care a reușit câte o „dublă” în ultimele două etape din Championship, liga a doua engleză.

De altfel, Pukki joacă pentru liderul diviziei din Anglia și are șanse mari să ajungă în Premier League sezonul viitor! De partea celalată, Kostas Mitroglou (Marseille) va fi cel mai periculos jucător al grecilor, care au un bilanț mai bun în meciurile directe cu finlandezii: 7 victorii și 3 remize în 15 partide. Șase dintre aceste victorii au fost obținute pe teren propriu și un singur succes a fost bifat la Helsinki.

Pronostic : 1X & sub 3,5 goluri – cotă 1,45

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentKazahstan – Letonia , 15 noiembrie 2018
Articolul următorUngaria – Estonia , 15 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns