DISTRIBUIȚI

Miercuri seara, de la ora 21:45, are loc meciul dintre Havant si Aldershot, un duel al rundei cu numarul 9 din Vanarama National League, liga a cincea din fotbalul englez.

Aflate intr-o situatie critica, cele doua formatii se lupta sa paraseasca zona rosie, diferenta dintre ele fiiind de un singur punct. Ambele invinse in runda anterioara de campionat, au cazut acum pe locurile 21, respectiv 20, diferenta infima fata de ultimul loc. Partea buna pentru ele este ca victoria le poate duce mai departe de pericolul retrogradarii. In acelasi timp sunt echipe care au luat usor goluri, cel putin Havant a luat sase goluri in cele doua infrangeri suferite in precedentele doua runde, in timp ce Aldershot a primit si ea 13 goluri, doua de la Wrexham (0-2). Cum sunt echipe care gresesc destul de mult, astept sa vad o replica timida din punct de vedere ofensiv si pana cand se termina meciul sa asistam la modificare tabelei din partea ambelor formatii.

In acelasi timp, Aldershot pe teren strain a fost mai mult o echipa care a asistat neputincioasa la infrangeri, ea a pierdut meci dupa meci, fiind una dintre cele doua formatii care n-au luat nici macar un punct desi au avut loc patru meciuri disputate in aceasta postura. Cel mai recent astfel de joc a avut loc in chiar prima zi a acestei luni, la Wrexham, pe un teren unde este foarte greu sa te desfasori, avand in vedere ca a intalnit echipa care acum este lider in Vanarama National League.

Asa cum am spus si anterior, fiind echipe care gresesc destul de des, as alege varianta in care ambele sa inscrie, insa, chiar si in conditiile aceste, Havant pare sa fie echipa care este avantajata de faptul ca joaca pe teren propriu si aici ar putea sa fie cheia. Astept ca prima mutare sa fie facuta de catre echipa gazda, iar daca poate sustine acelasi joc consistent, care sa-i fie suficient cat sa obtina minim un punct.

Pronostic : 1X pauza / 1X final – cotă 1.44

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAl Ahli Dubai – Al Wahda , marți 4 septembrie 2018
Articolul următorJorge Wilstermann – Real Potosi , miercuri 5 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns