DISTRIBUIȚI

„Lanterna roșie” din La Liga, Huesca, primește vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din ultimele săptămâni, Getafe, duminică, de la ora 19:30. „Albaștrii” vin după trei victorii consecutive, în toate competițiile, și sunt pe locul 8, cu 15 puncte acumulate în Primera Division. Aragonezii au doar cinci puncte acumulate în zece etape și au obținut doar un punct în ultimele șapte meciuri jucate!

PRIMUL DUEL DIRECT DIN PRIMA LIGĂ
Cele două formații se întâlnesc pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului din Spania, dar au la activ patru dueluri anterioare, în liga secundă. Trei dintre acestea s-au încheiat la egalitate, iar al patrulea a fost adjudecat de Getafe, în urmă cu un an și jumătate, cu 3-0.

Artizanul formei excelente a echipei madrilene este antrenorul Jose Bordalas, care a construit o formație după chipul și asemănarea sa. Antrenorul originar din Alicante a sosit pe banca lui Getafe în sezonul trecut, pe când clubul madrilen se afla încă în Segunda Division și tocmai îl concediase pe fostul antrenor Juan Esnaider. De atunci, „albaștrii” au crescut constant în joc și în rezultate, reușind în cele din urmă promovarea înapoi în prima ligă.

GETAFE, ECHIPA CARE COMITE CELE MAI MULTE FAULTURI DIN SPANIA
Acum, Getafe e o mașinărie perfect unsă, cu un joc deloc prețios, dar foarte exact și de multe ori la limita regulamentului. De altfel, majoritatea adversarilor o acuză pe Getafe de duritate în joc. În actualul sezon, Getafe este echipa care a comis cele mai multe faulturi din La Liga: 186. E adevărat, adversara de duminică a madrilenilor este pe locul doi în acest clasament al durității, cu 149 de faulturi.

Din păcate, însă, Bordalas nu are la dispoziție un lot foarte numeros, astfel că, în Cupă, cu Cordoba, a trebuit să folosească un prim unsprezece destul de ușor recognoscibil. Tocmai de aceea, Huesca e încrezătoare că oboseala își va fi pus deja amprenta asupra echipei madrilene și asta o va ajuta pe formația aragoneză să obțină o victorie de care are extrem de multă nevoie.

Pronostic : șasnă dublă 1X – cotă 1,70

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentReal Sociedad – Sevilla , duminică 4 noiembrie 2018
Articolul următorFCSB – Astra Giurgiu , duminică 4 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns