DISTRIBUIȚI

Noua „lanternă roșie” din La Liga, Huesca, primește vizita unei alte echipe aflate în derivă, Girona. Catalanii au avut o serie bună,în care au legat două victorii și o remiză excepțională reușită chiar pe Camp Nou, contra Barcelonei, dar în ultima etapă au cedat acasă, 0-1, cu Betis. Acum, alb-roșiii merg în Aragon, unde îi așteaptă Huesca, venită la rândul său după patru înfrângeri consecutive.

În ultimele cinci meciuri directe, Girona s-a impus de trei ori, o dată a reușit remiza, iar o singură dată a câștigat Huesca. Și de data aceasta, catalanii sunt favoriți, dată fiind forma dezastruoasă a aragonezilor.

PORTARUL CARE A ÎNCASAT 16 GOLURI, OUT DIN ECHIPĂ
Prima schimbare făcută de antrenorul gazdelor, Leo Franco, este să-l înlocuiască pe compatriotul său Axel Werner, care a devenit portarul cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon din Primera, și să-l înlocuiască pe acesta cu sârbul Aleksander Jovanovic, sosit în această vară de la formația daneză Aarhus.

Werner, sosit sub formă de împrumut de la Atletico Madrid, a „reușit” să încaseze 16 goluri până acum, în doar șase meciuri. E adevărat, jumătate dintre acestea au fost date de Barcelona în acea victorie categorică a catalanilor cu 8-2.

Înaintea acestui meci, Girona îi are indisponibili pe Johan Mojica și pe Carles Planas, în timp ce Huesca are infirmeria goală.

POATE FI ULTIMUL MECI AL LUI LEO FRANCO PE BANCA ARAGONEZILOR
Pentru argentinianul Leo Franco, tehnicianul gazdelor, acest meci poate fi mai important decât cele trei puncte atât de necesare în clasament. Acesta a avut deja o întrevedere cu președintele clubului aragonez, care i-a transmis că trebuie să câștige meciul cu Girona. În caz contrar, Huesca va căuta un alt antrenor, care să încerce scoaterea echipei din pasa neagră pe care o traversează și care a dus-o pe ultima poziție, cu doar 4 puncte în clasament.

Pronostic : sanșa dublă X2 – cotă 1,57

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChievo – Torino , duminică 30 septembrie 2018
Articolul următorLevante – Alaves , duminică 30 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns