DISTRIBUIȚI

Huesca și Real Sociedad, ultimele echipe învinse de FC Barcelona (cu 8-2, respectiv 2-1), în ultimele două etape, în La Liga, dau piept vineri, 21 septembrie, de la ora 22:00, în primul meci al etapei a cincea.

Cele două au avut un start similar de sezon, fiecare acumulând doar câte 4 puncte în clasament în patru etape.

S-au mai întâlnit de patru ori, de fiecare dată în liga secundă, cel mai devreme acum 8 ani. Din cele patru întâlniri, trei au fost câștigate de basci, în timp ce un meci s-a încheiat remiză.

BASCII ȘI-AR PUTEA RECUPERA DOUĂ PIESE IMPORTANTE
Asier Garitano, antrenorul lui Real Sociedad, speră să-l poată recupera până la ora meciului pe Sandro Ramirez, sosit în această vară la echipă, dar care încă nu a apucat să debuteze.

În plus, tehnicianul bascilor e încrezător și în recuperarea lui Willian Jose, alt absent de marcă până acum. În schimb, Diego Llorente, Adnan Januzaj și Martin Merquelanz vor absenta în continuare din lotul oaspeților.

În mod normal, Sociedad nu ar trebui să plece învinsă din localitatea aragoneză, dar Huesca a arătat și cu Eibar, în deplasare, când a câștigat cu 2-1, că poate produce surprize.

Pronostic :  X2 pauză / X2 final – cota 1.50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSassuolo – Empoli , vineri 21 septembrie 2018
Articolul următorSepsi – FC Voluntari , 21 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns